Ημέρα ξεκούρασης ήταν η χθεσινή για τους ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης καθώς η τεχνική ηγεσία των Αμανατίδη – Κουρτόγλου έδωσε ρεπό. Δικαιολογημένα, μιας και το πρόγραμμα είναι ιδιαιτέρως αλλοπρόσαλλο τον τελευταίο καιρό με δύο “σερί” ματς (Δίας Δίου και Κοζάνη) κι αφού προηγήθηκε ανάπαυλα από το ρεπό.

Οι “κιτρινόμαυροι”, λοιπόν, πήραν ανάσες, “καθάρισαν” τη σκέψη τους και από σήμερα ξαναμπαίνουν σε ρυθμούς προετοιμασίας μιας και την προσεχή Κυριακή δίνουν ένα ακόμη κρίσιμο παιχνίδι αυτή τη φορά εκτός έδρας.
Συγκεκριμένα αγωνίζονται στα Μετέωρα με αντίπαλο την τοπική ομάδα που βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και διατηρεί κάποιες “μαθηματικές’ ελπίδες για την παραμονή στην κατηγορία μετά τη τη νίκη που σημείωσε στη Λάρισα επί του Ηρακλή και την ισοπαλία που πήραν την περασμένη Κυριακή στην Ελασσόνα.
Σε κάθε περίπτωση κι εδώ έχουμε ξεκάθαρο φαβορί για την επικράτηση, αλλά επειδή η μπάλα πλέον “καίει” για τα καλά τέσσερις στροφές πριν το φινάλε, η Αναγέννηση πρέπει να βρίσκεται σε καθεστώς πλήρης εγρήγορσης και να προσεγγίσει και το εν λόγω ματς ως τελικό!

Ειναι τέτοιο άλλωστε, αφού όπως αντιλαμβάνεται εύκολα κανείς, οι βαθμολογικές απώλειες για το στόχο της ανόδου είναι απαγορευτικές!
Το παιχνίδι στην Καρίτσα που όλοι πλέον έχουν στο νου διότι κατά πως δείχνουν τα πράγματα είναι αυτό που θα καθορίσει το ποιος θ’ αναδειχθεί πρώτος στον 3ο όμιλο, μπορεί να περιμένει.

Θα διεξαχθεί στην προτελευταία αγωνιστική και η προσοχή πρέπει να επικεντρωθεί εξολοκλήρου αρχικά στον αγώνα της Κυριακής στην Καλαμπάκα και στη συνέχεια στο επερχόμενο εντός έδρας ματς με τον Ερμή Αμυνταίου.

Όταν το συγκρότημα της Καρδίτσας αφήσει πίσω του αυτές τις δύο αναμετρήσεις έχοντας κάνει το 2 στα 2, τότε μόνον μπορεί ν’ ασχοληθεί με τη διαχείριση του αγώνα στην Πιερία.

Την ίδια ώρα που η Αναγέννηση θ’ αγωνίζεται στην Καλαμπάκα (θέλοντας να πάρει ταυτόχρονα τη ρεβάνς και για το όνειδος της προπέρσινης χρονιάς όπου το… φαντασμά της ηττήθηκε με 5-0!) η ανταγωνίστριά της θα υποδέχεται τη Φήκη Τρικάλων στο γήπεδό της. Η αγωνία για την έκβαση της “μάχης” για την πρωτιά, όσο κυλούν οι αγωνιστικές κορυφώνεται…