Έναν απίστευτο εφιάλτη στα χέρια ομόφυλών της έζησε τα ξημερώματα του Σαββάτου μια 26χρονη Ρομά από τη Μαύρικα. Οπως καταγγέλλει η ίδια, ένας 47χρονος μαζί με άλλους δυο άνδρες αφού την άρπαξαν ενώ περπατούσε στο δρόμο, την οδήγησαν στον οικισμό όπου την ξεγύμνωσαν, την χτύπησαν και κατέγραψαν σε κινητό τηλέφωνο “ροζ σκηνές” απειλώντας την ότι αν δεν διακόψει τη σχέση της με έναν άλλο άνδρα θα κοινοποιήσουν το βίντεο στα social media.

Όλα άρχισαν τα ξημερώματα του Σαββάτου. Η νεαρή γυναίκα κινούνταν κοντά στην πλατεία Λάππα όταν ο 47χρονος και οι άλλοι δυο άνδρες τους οποίους η ίδια δεν γνωρίζει, την άρπαξαν και την έβαλαν σε ένα φορτηγάκι και την οδήγησαν στον οικισμό της Μαυρικας. Εκεί παρουσία μιας άλλης γυναίκας 41 ετών, της επιτέθηκαν, της έβγαλαν τα ρούχα και σύμφωνα με τα λεγόμενά της, την εξανάγκασαν σε σεξουαλικές πράξεις καταγράφοντας το σκηνικό σε κινητό τηλέφωνο.

Αμέσως μετά ο 47χρονος είπε στην κοπέλα ότι αν δεν διακόψει τη σχέση που έχει με τον γαμπρό του ( τον άνδρα της κόρης του), θα ανεβάσει το υλικό στα social media για να τη διασύρει.

Έπειτα, την έσυραν έξω, την πέταξαν στον δρόμο μπήκαν στο όχημα και αναπτύσσοντας ταχύτητα εξαφανίστηκαν. Η 26χρονη αφού πήγε στο Νοσοκομείο στη συνέχεια κατήγγειλε το συμβάν στην αστυνομία.

Όλοι οι δράστες αναζητούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Καρδίτσας.