Προσωπική δήλωση έκανε ο πρόεδρος της Αναγέννησης Δημήτρης Παπαδημητρίου, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής κάνοντας σαφές προς όλες τις κατευθύνσεις πως τίποτα δεν μπορεί να διαταράξει την πορεία της ομάδας, τη δική του διάθεση και πολύ περισσότερο να αποδομηθεί από διάφορους η προσπάθεια που έχει ξεκινήσει από το τοπικό!

Αναλυτικά ο κ. Παπαδημητρίου τόνισε στη δήλωσή του

“Ολοι αυτοί που εδώ και χρόνια ταλαιπωρούσαν την Αναγέννηση και την άφηναν να βολοδέρνει και να διασύρεται, εμφανίστηκαν ξανά. Εχω να τους πω και να τους ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα.

Η Αναγέννηση Καρδίτσας ήταν στο τοπικό με τα γνωστά σε όλους προβλήματα. Ξοδεύτηκαν αρκετά χρήματα για να βρίσκεται σήμερα εδώ και να βαδίζει με αξιοπρέπεια και όπως αρμόζει στην ιστορία της.

Δεν θα αφήσω την ομάδα να διαλυθεί και δεν θα κάνω σε κανέναν αυτό το χατήρι.

Είμαι εδώ και θα συνεχίζω να στηρίζω τους παίκτες μας και όλο το επιτελείο. Θα είμαι παρών και σήμερα και αύριο για το καλό της ομάδας. Δεν χρωστάω σε κανέναν.

Θα συνεχίσουμε όλοι μαζί ενωμένοι και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο.

Μαζί με εκείνους που αγαπάνε πραγματικά την ομάδα και πιστεύουν στο εγχείρημά μας, θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε το στόχο μας. Τίποτα δεν χάθηκε”

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ