Μια εφιαλτική βραδιά βίωσε στην Ξάνθη η Αναγέννηση που ηττήθηκε από την τοπική ομάδα με 5-2!

Οσα γκολ είχαν δεχθεί οι “κιτρινόμαυροι” μέχρι και την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος, τα δέχθηκαν μαζεμένα στο παιχνίδι που το έχασαν πριν καλά καλά αρχίσει!

Μόλις στο 7′ μετά από ένα λάθος του Γκέκα οι Ξανθιωτες πήραν προβάδισμα με 1-0. Ακολούθησε στο 21′ το 2-0, πάλι από αδυναμία των αμυντικών με τον Γκινσάρι, ενώ μια απόφαση του διαιτητή να καταλογίσει πέναλτι σε χτύπημα της μπάλας στο τείχος από φαουλ στο 36′ ήλθε το 3-0 με τον Διαμαντόπουλο.

Ακολούθησε ένα έξοχο γκολ του Τσέλιου στο 43′ για να διαμορφθωθεί ένα σκορ που δεν το πίστευαν ούτε οι γηπεδούχοι!

Το κακό είναι ότι αυτό το 4-0 δεν ήλθε από μια καταιγιστική υπεροχή των γηπεδούχων, αλλά απο μια τραγική παρουσία των παικτών της Αναγέννησης που απλά δεν… μπήκαν ποτέ στο γήπεδο.

Το ζητούμενο στην επανάληψη ήταν να μην έλθει ο διασυρμός που πράγματι ήταν κοντά αφού ούτε και τότε υπήρξε αντίδραση. Ο Αλι Μπαμπα έκανε το 5-0 στο 70′ και κάπου εκεί οι “κιτρινόμαυροι” παρουσίασαν σημάδια ζωής μ’ αποτέλεσμα να πετύχουν δύο γκολ με τον Μάνιο και τον Λαρέα στο 74′ και στο 79′ που απλώς πιστοποίησαν ότι συνετρίβησαν σ’ ενα παιχνίδι όχι επειδή ο αντίπαλος ήταν κάτι το τρομερό, αλλά επειδή δεν… παρουσιάστηκαν στο γήπεδο…

Σε επόμενη ανάρτηση ανάλυση του αγώνα, αλλά και σχόλιο για τον τρόπο διαχείρισης αυτής της δύσκολης βραδιάς.

ΞΑΝΘΗ (Βούλιτς): Ίτσο, Μιχαήλ, Ιμπραΐμι, Γκινσάρι (45+3′ Αλί Μπάμπα), Παπάζογλου (61′ Φαζός), Διαμαντόπουλος (72′ Μονρόουζ), Γκόμεζ (61′ Θυμιάνης), Τζανακάκης, Τσέλιος, Δόρης, Δεληγιαννίδης (46′ Ουνγιαλίδης)

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ (Αμανατίδης): Γκέκας, Γκουγκούδης, Καρανίκας, Κοτσώνης, Λαρρέα, Μπάλλας (72′ Δημούτσος), Πλέγας, Πολίτης (39′ Μπαντιμπαγκά), Μπενγκόα (60′ Βιδάλ), Μπιανκόνι (60′ Μάνιος), Μπραμπίγια (39′ Γκίνη).