Το ζήτημα των τηλεοπτικών μεταδόσεων για τα παιχνίδια της super league 2 είναι ακόμη ανοιχτό σχετικά με την πρόταση της ΕΡΤ, αλλά έχει ήδη παρθεί απόφαση οι ομάδες να μπορούν, αν το επιθυμούν να καλύπτουν από τα δικά τους κανάλια στο διαδίκτυο τις αναμετρήσεις.

Η Αναγέννηση ήδη προχώρησε στις σχετικές ενέργειες για τη δημιουργία του δικού της διαδικτυακού καναλιού και θα καλύψει, όπως ανακοινώθηκε, ζωντανά το παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Θεσπρωτό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των “κιτρινόμαυρων”:

«Η Αναγέννηση καινοτομεί και συνεχίζει να εξελίσσεται σε όλα τα επίπεδα. Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη δημιουργία του «ANAGENNISI TV», του δικού μας τηλεοπτικού καναλιού, που αγκαλιάζει την ποδοσφαιρική ομάδα.

Το ταξίδι της ομάδας μας στο πρωτάθλημα της #Superleague 2 παίζει στο ANAGENNISI TV! Η εντός έδρας πρεμιέρα της ομάδας μας απέναντι στον Θεσπρωτό ζωντανά και αποκλειστικά στο κανάλι της Αναγέννησης που θα σας προσφέρει μία ολοκληρωμένη εμπειρία παρακολούθησης του αγώνα διαδικτυακά με εικόνα και ήχο. Παρακολουθήστε το παιχνίδι με υψηλή ποιότητας παραγωγής από το κινητό, τον υπολογιστή, το tablet ή την smart TV σας!

Η Αναγέννηση παίζει μπάλα στο δικό της κανάλι με προνομιακές τιμές!

Το «ANAGENNISI TV» στηρίζεται στις δικές του δυνάμεις, δηλαδή εσάς τους φιλάθλους του Συλλόγου και προσδοκά να αγκαλιάσετε τη νέα προσπάθεια.

ΤΡΟΠΟΙ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Για να δείτε τον αγώνα της ομάδας μας ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα .

1)Επισκεφθείτε το InStat TV
2)Δημιουργήστε το δικό σας Profile κάνοντας Registration
3)Συμπληρώστε το email σας και τον κωδικό σας.
4)Επιλέξτε το παιχνίδι που θέλετε να δείτε(Αναγέννηση Καρδίτσας-Θεσπρωτός).
5)Επιλέξτε την επιλογή Pay per View και προσθέστε στα στοιχεία σας.
Είστε πλέον μέλος της πλατφόρμας και μπορείτε να δείτε αγώνες μέσα από την πλατφόρμα Live streaming του INSTAT TV

Το κόστος προβολής της αναμέτρησης ανέρχεται στα 6 ευρώ και μπορείτε να πληρώσετε ηλεκτρονικά με οποιοδήποτε τρόπο επιθυμείτε.

Το «ANAGENNISI TV» έρχεται και θα συναρπάσει!