Με μια ωραία ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, η Αναγέννηση αναφέρεται στην ομάδα Νέων και στις Ακαδημίες, τομείς στους οποίους ρίχνει μεγάλη βαρύτητα.

Αναλυτικά αναφέρουν οι “κιτρινόμαυροι”:

Μπορεί τα «φώτα» να πέφτουν πάνω στην ανδρική ομάδα που ετοιμάζεται να δώσει τον πρώτο της αγώνα στο πρωτάθλημα της Superleague 2 κόντρα στον Θεσπρωτό, αλλά στην Αναγέννηση καθημερινή δουλειά γίνεται τόσο στην ομάδα Νέων όσο και στις Ακαδημίες του Συλλόγου.

Όπως έχει τονίσει επανειλημμένα ο πρόεδρος της ομάδας μας κ.Δημήτρης Παπαδημητρίου, η βάση του Συλλόγου είναι οι Ακαδημίες του. Σε αυτό το πλαίσιο δόθηκε ιδιαίτερη βαρύτητα στην ανάπτυξη τους, ώστε να εκσυγχρονιστούν και να κινηθούν σε ευρωπαϊκά πρότυπα. Φυσικά σε αυτό συνέβαλαν καθοριστικά και τα βελτιωτικά έργα στο προπονητικό μας κέντρο «Γεώργιος Μπαζής», το οποίο πλέον προσφέρει τη δυνατότητα τόσο στην Ανδρική ομάδα όσο και στις Ακαδημίες να προπονούνται κάτω από τις καλύτερες δυνατές συνθήκες.

Η ομάδα Νέων της Αναγέννησης συνεχίζει την προετοιμασία της και περιμένει τις εξελίξεις, ώστε να μάθει πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα Νέων. Μέχρι τότε όμως προπονείται καθημερινά και σε επαγγελματικά πρότυπα, δίνοντας μια σειρά από δυνατά φιλικά παιχνίδια, με στόχο φυσικά την απόκτηση πολύτιμων εμπειριών. Ενδεικτικά να αναφέρουμε πως έχει τεθεί αντιμέτωπη με την ΑΕΛ, τη Νίκη Καμινάδων, τον Θεσσαλικό Ματαράγκας, τον Αστέρα Καρδίτσας, αλλά και τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου, τον οποίο μάλιστα θα αντιμετωπίσει και αύριο εκτός έδρας. Φυσικά σε αυτά τα παιχνίδια, το σκορ δεν παίζει κανέναν απολύτως ρόλο.

Το σημαντικό είναι πως σε όλα τα ματς έδειξε ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό πρόσωπο, δείχνοντας πως βαδίζει στο σωστό δρόμο, ώστε να «βγουν» από εκεί οι ποδοσφαιριστές που θα στελεχώσουν και την Ανδρική ομάδα μας. Άλλωστε ο προπονητής μας κ.Περικλής Αμανατίδης δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ομάδα Νέων, καλώντας συνεχώς ποδοσφαιριστές της στις προπονήσεις της Ανδρικής ομάδας, ώστε να αποκτούν εμπειρίες από το υψηλότερο επίπεδο.

Η ομάδα μας αναπτύσσεται και εξελίσσεται σε όλα τα επίπεδα. Το ίδιο συμβαίνει και με τις Ακαδημίες μας.