Ένα μεγάλο που έργο που θα αλλάξει όλη τη νότια πλευρά της πόλης  προωθεί η Δημοτική Αρχή Καρδίτσας. Ειδικότερα στην προσεχή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής θα έρθει προς συζήτηση και σχετική έγκριση, η εισήγηση που ετοίμασε η Δ/νση Προγραμματισμού σε συνεργασία με τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Καρδίτσας για την  υποβολή πρότασης στο «Αντώνης Τρίτσης» η οποία θα αφορά διαμόρφωση σε πάρκο του χώρου του πρώην στρατοπέδου Λουμάκη.

Η πρόταση περιλαμβάνει δυο υποέργα. Το πρώτο σχετίζεται με τη εκπόνηση της μελέτης και τη χρηματοδότηση της και το δεύτερο αφορά την κατασκευή του έργου.

«Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη πρόταση που θα υποβάλλουμε στο «Τρίτσης» και θέλω να πιστεύω ότι θα εγκριθεί. Σε κάθε περίπτωση θα αναζητήσουμε κάθε δυνατότητα που θα μας δοθεί ώστε να προχωρήσει αυτό το τόσο μεγάλο έργο. Πρόκειται για μια παρέμβαση που θα αλλάξει όλη τη νότια πλευρά της πόλης. Μάλιστα θα έρθει να λειτουργήσει συμπληρωματικά με την ολοκλήρωση του νότιου περιφερειακού και την ανάπλαση του Παλέρμου που προωθούμε άμεσα»δηλώνει ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος.