Τα επόμενα 24ωρα θα γίνουν rapid tests στο Νομό Καρδίτσας στις παρακάτω περιοχές:

Δωρεάν rapid tests στην κεντρική

πλατεία Σοφάδων την Πέμπτη

H Δημοτική Αρχή Σοφάδων, στο πλαίσιο των ενεργειών για την προστασία της υγείας των πολιτών  και σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ προχωρά σε νέους προληπτικούς δωρεάν ελέγχους rapid tests τη Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου για την πρόληψη και αποτροπή διασποράς του Covid-19.

Τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ θα πραγματοποιούν rapid tests από 10.00-14.00, όπου μπορούν ελεγχθούν οι κάτοικοι των Σοφάδων,  των γύρω περιοχών  αλλά και όποιος  κάτοικος άλλης περιοχής επιθυμεί.

Για την ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας, όσοι πολίτες προσέλθουν θα πρέπει να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους και να έχουν μαζί τους απαραίτητα την ταυτότητά τους, αποστέλλοντας SMS με τον αριθμό 1 στο 13033 για τη μετακίνηση τους.

Rapid tests στον Παλαμά την Παρασκευή 

Ο Δήμος Παλαμά σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, θα πραγματοποιήσει δωρεάν  Rapid test για ανίχνευση του κορωνοϊού σε όσους δημότες του το επιθυμούν, την Παρασκευή 05 Φεβρουαρίου από τις 10.00 το πρωί έως τις 02:00 το μεσημέρι στην Κεντρική Πλατεία του Παλαμά.

Οι δημότες που θα συμμετέχουν στη διαδικασία θα πρέπει να γνωρίζουν το ΑΜΚΑ τους και να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα και το κινητό τους τηλέφωνο. Για τη μετακίνησή τους   θα αποστέλλουν sms με αριθμό 1 στο 13033.

Δωρεάν rapid tests στον Κέδρο την Πέμπτη

H Δημοτική Αρχή Σοφάδων, στο πλαίσιο των ενεργειών για την προστασία της υγείας των πολιτών  και σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ προχωρά σε νέους προληπτικούς δωρεάν ελέγχους rapid tests τη Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου στη Τ.Κ Κέδρου

Τακλιμάκια του ΕΟΔΥ θα πραγματοποιούν rapid tests από 09.00-11.00, στο Δημοτικό Κατάστημα Κέδρου, όπου μπορούν ελεγχθούν οι κάτοικοι της περιοχής  αλλά και όποιος  κάτοικος άλλης περιοχής επιθυμεί.

Για την ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας, όσοι πολίτες προσέλθουν θα πρέπει να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους και να έχουν μαζί τους απαραίτητα την ταυτότητ