Τηλεοπτικά συνεργεία βρέθηκαν χθες το μεσημέρι στο Δημοτικό Στάδιο της Καρδίτσας! Οχι γιατί υπήρχε κάποιο αθλητικό γεγονός ξεχωριστού (είχαμε συνηθίσει παλαιότερα την έλευση τηλεοπτικών σταθμών για τα μεγάλα ματς της Αναγέννησης, αλλα τα τελευταία χρόνια εξαφανίστηκαν λόγω της πτώσης των “κιτρινόμαυρων), αλλά για ένα αφιέρωμα που ετοιμάζει η ΕΡΤ από την εκπομπή “Ο δρόμος προς το Τόκιο” και θα προβληθεί τις επόμενες εβδομάδες.

Κεντιρκό πρόσωπο του αφιερώματος η δική μας Αντιγόνη Ντρισμπιώτη που ως γνωστόν έπιασε το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες που αναβλήθηκαν λόγω του κορωνοϊού, αλλά που πιστεύεται ότι θα γίνουν το προσεχές καλοκαίρι. Το τηλεοπτικό συνεργείο του κρατικού καναλιού βρέθηκε στην Καρδίτσα και πήρε συνεντεύξεις τόσο από την Αντιγόνη, όσο και από τον προπονητή της Ναπολέων Κεφαλόπουλο.

Το αποτέλεσμα του αφιερώματος με τον τρόπο που σκηνοθετήθηκε και θα προβληθεί θα το δούμε προσεχώς στις οθόνες μας. Το σημαντικότερο όμως για μας είναι ότι αφορά ένα δικό μας ξεχωριστό κορίτσι που διαφημίζει όπως και τα άλλα παιδιά του βάδην (Παπαμιχαήλ, Τσινοπούλου) την περιοχή μας…