Eξαιρετικά συνέχισαν στη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας ο ΑΟ Σελλάνων και ο Ατρόμητος Παλαμά σημειώνοντας νίκες στα παιχνίδια τους.
Η ομάδα του Παλαμά μάλιστα πήρε το πρώτο “διπλό” κερδίζοντας εκτός έδρας τον Δία Δίου με σκορ 1-0, ενώ ο ΑΟ Σελλάνων ζευγάρωσε τις επιτυχίες του αφού μετά το 0-1 της πρεμιέρας στην Καλαμπάκα, κέρδισε στο Προάστιο τον Ερμή Αμυνταίου με 3-0 και βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα…
Ας δούμε αναλυτικά τα δύο παιχνίδια των ομάδων μας:

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ
Χαρακτήρα έδειξε ο Ατρόμητος ο οποίος κατάφερε να φύγει με το τρίποντο από την έδρα του Δία επικρατώντας με 1-0.Η ομάδα του Παλαμά που προέρχονταν από την ισοπαλία εντός έδρας με την Ελάσσονα κατάφερε να αντιδράσει και να φύγει με ένα σημαντικό αποτέλεσμα από την περιοχή της Πιερίας. Με τη νίκη αυτή ο Ατρόμητος πανηγύρισε την πρώτη του φετινή νίκη στο πρωτάθλημα και μάλιστα εκτός έδρας και βλέπει με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια. Το γκολ που έκρινε το ματς, πέτυχε στο 35′ ο Χάρης Μίχος. Ο έμπειρος Μέσος με ένα εντυπωσιακό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, έστειλε τη μπάλα στο “Γ” για το 0-1.Λιγο νωρίτερα οι γηπεδούχοι στη σημαντικότερη φάση τους στο ματς είχαν δοκάρι.Οι του Ατρομήτου διαμαρτυρηθηκαν όμως γιατί δεν τηρήθηκε από τους παίκτες του Δία το φερ πλέι. Ο Ατρόμητος διατήρησε τον έλεγχο του ματς και στο β’ μέρος και δεν κλείστηκε. Θα μπορούσε σε κάποιες περιπτώσεις να τελειώσει το ματς, αλλά τελικά κράτησε το σκορ και το πολύτιμο τρίποντο, με το οποίο έφτασε τους 4 βαθμούς στην κατάταξη. Θα ακολουθήσει το πρώτο τοπικό ντέρμπι της σεζόν,με την Αναγέννηση στον Παλαμά.
Η σύνθεση : Κουτσόπουλος, Κατσιγιάννης Σ., Μετούσι, Οικονόμου, Πάτρας, Μπασιάκας (70′ Κοντοβάς) , Βαγγελάκος, Μίχος (70′ Καραμπίνας) , Ζαγκος Π. (60′ Κατσιγιάννης Τ.) , Κόκκινος Σ (90′ Καρβούνης) , Κόκκινος Α. (60′ Πατσιούρας)

ΔΥΟ ΣΤΑ ΔΥΟ Ο ΑΟ ΣΕΛΛΑΝΩΝ
Με αέρα από το “διπλό” στα Μετέωρα ο ΑΟ Σελλάνων δεν έχασε την ευκαιρία και μετά από εντυπωσιακή εμφάνιση, νίκησε 3-0 τον Ερμή Αμυνταίου, φιγουράροντας στην κορυφή του ομίλου.
Ποιος θα το περίμενε άλλωστε μετά από δύο αγωνιστικές και για μια ομάδα που συγκροτήθηκε αργά, θα ακόμη τέτοιο ξεκίνημα;Ο ΑΟ Σελλάνων ήταν κυρίαρχος σε όλο το παιχνίδι, με καλό και γρήγορο ποδόσφαιρο, τρία γκολ και πολλές ακόμη ευκαιρίες. Το σκορ άνοιξε νωρίς στο 12′ ο Τζουμάκης με ένα εντυπωσιακό σε εκτέλεση γκολ, με δυνατό σουτ στην απέναντι γωνία. Το γρήγορο γκολ απελευθέρωσε τους κυανολευκους που πίεσε και κατάφερε πριν το ημίχρονο να κάνει το 2-0.Σκορερ ο Πρεζακαρου, μετά από ασίστ του Τσουμάνη. Ο τελευταίος είχε δοκάρι για το 3-0 στο 75′.Τελικά το έκανε στο 86′ ο Μουρι Κλάους που είχε μπει αλλαγή, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου και επιβεβαιώνοντας την ανωτερότητα της ομάδας του Προαστίου. Θα ακολουθήσει την Τετάρτη το παιχνίδι με την ΑΕ Καρίτσας που είναι ντέρμπι προπορευομένων.
Η Σύνθεση :Τεντώνης, Φλώρος, Ποτουσογλου, Καρλιάμπας,Τσαλταπασίδης, Μπαλτάς (30’λτ Μούρη Κλάους), Τζουμάκης (60′ Παπαδόπουλος), Πρεζακάρου (60′ Γόρδιος), Τσιάτας (80′ Γραμματικός), Τσουμάνης (80′ Βαρλάμης).