Συγκινητικές στιγμές στο “Ελευθέριος Βενιζέλος” πριν από λίγες ώρες για την Καρδιτσιώτισσα Ολυμπιονίκη Αντιγόνη Ντρισμπιώτη  καθώς έτυχε θερμής υποδοχής από την πρόεδρο του συλλόγου στον οποίο ανήκει, τον ΑΣΣ Αλέξανδρο Μακεδονίας, Χριστίνα Δέσκου και τον Νίκο Χαλάτση.

Οι δύο τελευταίοι δεν δίστασαν, μέσα σ’ αυτές τις συνθήκες που βιώνουμε με τις πυρκαγιές, να κάνουν ταξίδι – αστραπή από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα, για να υποδεχθούν το σπουδαίο κορίτσι της Καρδίτσας και τον προπονητή της Ναπολέοντα Κεφαλόπουλο.

Ενα μπουκέτο λουλούδια και μια θερμή αγκαλιά γεμάτη αγάπη και ευγνωμοσύνη για όσα πέτυχε στο Τόκιο!!!

Δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερη υποδοχή για οποιονδήποτε αθλητή!!!

Respect….

“ΠΑΡΩΝ” ΚΑΙ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ

Με την ίδια πτήση όπως πληροφορηθήκαμε (και συμπληρώνουμε το σχόλιο) έφθασαν και τα άλλα δύο σπουδαία παιδιά του Καρδιτσιώτικου βάδην, ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ και η Πένυ Τσινοπούλου, καθώς και ο Καρδιτσιώτης ομοσπονδιακός προπονητής Σάκης Δεληγιάννης, που ήταν αυτός που ανέδειξε όλους τους παραπάνω αθλητές.

Το παρών μάλιστα στο αεροδρόμιο έδωσε και ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης που υποδέχθηκε τους αθλητές και ανέβασε μάλιστα και σχετικές φωτογραφίες στο λογαριασμό του στο facebook.

Επίσης παρούσα και η πρώην σπουδαία ακοντίστρια Μαρία Σακοράφα

Θ.Κ.