Με προσωπική του δήλωση στο ο Δημήτρης Παπαδημητρίου δημοσιοποίησε το ενδιαφέρον του για την ανάληψη των ηνίων της Αναγέννηση επιβεβαιώνοντας όλα τα ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών και αναφέρθηκε πέραν όλων των άλλων και στις συζητήσεις που είχε με τον κ. Καραμπέκο.
Ο πρόεδρος του Απόλλωνα που μαζί με τους συνεργάτες του έχουν οδηγήσει την ομάδα του Μακρυχωρίου τα τελευταία χρόνια στο υψηλότερο επίπεδο της ιστορίας της, κατορθώνοντας φέτος να την επαναφέρουν στη Γ’ Εθνική, ήταν ξεκάθαρος και για τις προθέσεις του, αλλά και για το χρονικό ορίζοντα μέσα στον οποίο πρέπει, κατά τη γνώμη του να δρομολογηθούν και να οριστικοποιηθούν οι όποιες εξελίξεις αφορούν στα διοικητικά της Αναγέννησης.

Συγκεκριμένα στη δήλωσή του ανέφερε:
«Από την περασμένη Δευτέρα έχω γνωστοποιήσει στον κ. Καραμπέκο το ενδιαφέρον μου για την ανάληψη των ηνίων της Αναγέννησης με συγκεκριμένο σχέδιο, συγκεκριμένη διοίκηση και συγκεκριμένους στόχους.
Εδώ είναι απαραίτητο να σημειώσω, ότι δεν ξύπνησα ένα πρωί ξαφνικά και είπα “θα πάρω την Αναγέννηση”. Το ενδιαφέρον μου προκλήθηκε από τις επαφές που είχε ο κ. Καραμπέκος κατά την επίσκεψή του στην Καρδίτσα την προηγούμενη εβδομάδα, από τις συζητήσεις που εκανε με κοινούς γνωστούς μας, επιχειρηματίες της περιοχής στους οποίους άφηνε το ενδεχόμενο ανοιχτό για παραχώρηση των ηνίων αλλά και από τα όσα δήλωναν άμεσοι συνεργάτες του… Αυτό ήταν και το κίνητρό μου και μετά από σκέψη και συζητήσεις με τους συνεργάτες μου αποφάσισα να του γνωστοποιήσω το ενδιαφέρον μου.
Αφού, λοιπόν πρώτα μιλήσαμε τηλεφωνικά, συναντηθήκαμε στο γραφείο του στην Αθήνα και με σαφήνεια, του έθεσα υπόψιν τα πάντα που αφορούν στις προθέσεις μου για την ομάδα.

Μεταξύ άλλων του πρότεινα στη νέα διοικητική πραγματικότητα που θα διαμορφωθεί, να υπάρχει χώρος και για τον ίδιο να συμμετέχει και μάλιστα από τη θέση του αντιπροέδρου αν επιθυμεί, αναγνωρίζοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο την προσπάθειά του και τη συνεισφορά του στη φετινή σεζόν.
Με την προϋπόθεση βεβαίως ότι συμφωνεί και θα ενταχθεί στο σκεπτικό της νέας διοίκησης που θ’ αποτελείται απο τους δικους μου συνεργάτες.
Αυτό το σκεπτικό, δεν αφορά σε τίποτα άλλο, από την άμεση άνοδο της Αναγέννησης στη Γ’ Εθνική, την πορεία πρωταθλητισμού στο νέο πρωτάθλημα και την ισχυροποίησή της σε όλα τα επίπεδα για μια μακροπρόθεσμη ανοδική και οργανωμένη πορεία.

Όπως ήταν φυσικό, έπρεπε το ενδιαφέρον μου να το γνωστοποιήσω πρώτα στον κ. Καραμπέκο επισήμως ώστε να γνωρίζω τις προθέσεις του και εν συνεχεία σε όλο τον κόσμο ωστε να μην υπάρχει κίνδυνος για δημιουργία εντυπώσεων που θα έβλαπταν την εικόνα όλων και πάνω απ’ όλα την ομάδα.
Ο κ. Καραμπέκος μου αντιπρότεινε στην αρχή να μετέχω σε ένα δικό του συμβούλιο και σε μια προσπάθεια που έχει ως στόχο τη σταθεροποίηση της Αναγέννησης στη Γ’ εθνική για όσο χρόνο χρειαστεί, σχέδιο με το οποίο διαφωνώ διότι πιστεύω ότι παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ξεφύγει ο σύλλογος από την αφάνεια.
Στο τέλος της συζήτησής μας και στην πρόταση που του έκανα, μου ζήτησε χρόνο για να απαντήσει μέσα στο Σαββατοκύριακο και με έκπληξη διάβασα τη δήλωσή του το βράδυ της Παρασκευής που είναι εκτός του κλίματος όλων όσων συζητήσαμε.
Επικοινώνησα εκ νέου τηλεφωνικώς και μου ανέφερε ότι η δήλωσή του παρερμηνεύτηκε!
Επειδή κατά τη γνώμη μου η κατάσταση δεν προσφέρεται για επικοινωνιακά παιχνίδια και για χρονοτριβή, επειδή το ενδιαφέρον το δικό μου και των συνεργατών μου είναι υπαρκτό, συγκεκριμένο και επίσημο, επειδή ζούμε στην Καρδίτσα και ενδιαφερόμαστε για το μέλλον της ομάδας που μας μεγάλωσε και υπάρχουν οι προϋποθέσεις να ξεφύγει από την αφάνεια, γι’ αυτό το λόγο με την παρούσα δήλωση ενημερώνω σήμερα τον κόσμο για όλα όσα συζητήθηκαν ώστε να μην δημιουργούνται εσφαλμένες εντυπώσεις σε κανέναν.

Κλείνοντας, θέλω να επισημαίνω πως το ενδιαφέρον μου εξακολουθεί να υφίσταται, αλλά ο,τι είναι να γίνει θα πρέπει να γίνει σύντομα, χωρίς χρονοτριβή που θα είναι ανασταλτικός παράγοντας και για την ομάδα, αλλά και για τον σχεδιασμό της στα πρότυπα και στους στόχους που προανέφερα.»