Συνέντευξη τύπου παραχώρησαν οι διοικούντες και μέλη του αγωνιστικού τμήματος του ΑΣ Καρδίτσας με αφορμή το πρώτο και ιστορικό παιχνίδι στο νέο κλειστό γυμναστήριο της πόλης…

Στην αίθουσα τύπου του σύγχρονου αθλητικού χώρου παραβρέθηκαν και μίλησαν εκ μέρους της διοίκησης ο Χρήστος Δεληγιάννης, ο Γιώργος Χριστούλας και απο το αγωνιστικό τμήμα ο προπονητής Κώστας Κομποδιέτας και ο Νίκος Κακλαμάνος…

Απαντες κάλεσαν τον κόσμο να δώσει βροντερό παρών, τονίζοντας ότι είναι μια τεράστια παρακαταθήκη το νέο κλειστό και η Καρδίτσα πρέπει και μπορεί ν’ αποδειχθεί αντάξια και να δώσει δυναμική σε όλες τις αθλητικές προσπάθειες που συντελούνται.

Ταυτόχρονα οι “κυανόλευκοι” έδωσαν και οδηγίες για το μάτς της ομάδας με τον Χαρίλαο Τρικούπη για την καλύτερη είσοδο και εξυπηρέτηση των φιλάθλων που θα προσέλθουν στο μάτς. Αναλυτικά

– Το πάρκινγκ του νέου κλειστού δεν είναι σε λειτουργία, καθώς δεν έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες, επομένως όσοι χρησιμοποιήσουν το αυτοκίνητό τους για να προσέλθουν στο γήπεδο θα παρκάρουν εκτός του περιβάλλοντα χώρα και θα εισέρχονται πεζοί.

– Οι κάτοχοι των καρτών blue gold καθώς και όσοι έχουν προσκλήσεις ή θα προμηθευτούν εισιτήριο θα χρησιμοποιούν την κύρια είσοδο αμέσως μετά την πρόσβαση στον περιβάλλοντα χώρο.

-Οι κάτοχοι των VIP θα εισέρχονται απο τη διακεκριμένη είσοδο VIP στη νοτιανατολική πλευρά και θα έχον απευθείας πρόσβαση στις θέσεις τους.

-Οσοι φίλαθλοι έχουν κινητικά προβλήματα θα εισέρχονται από την είσοδο ΑΜΕΑ για τη χρήση των ανελκυστήρων.

-To κύριο κυλικείου του γυμναστηρίου δεν έχει τεθεί ακόμη σε λειτουργία. Για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων δύο επιχειρήσεις της Καρδίτσας θα συνδράμουν ώστε όλοι να έοχυν υπηρεσίες και προϊόντα υψηλού επιπέδου. Το καφέ “A mano” και η “AHΒ ΓΚΡΟΥΠ” θα προσφέρουν δωρεάν καφέ και μεταλλικό νερό “ΘΕΟΝΗ”.