Δικαιολογημένη οργή έχουν προκαλέσει στις τάξεις της Αναγέννησης οι επιδόσεις του διαιτητή Κακουλίδη στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ Β’ στη Νέα Ευκαρπία.

Αν παρατηρήσει πλέον με πιο ψύχραιμη ματιά κάποιος την παρουσία του ρέφερι, τώρα που έχει περάσει η ένταση του αγώνα, θα διαπιστώσει ότι όχι μόνο “έσπρωξε” τους γηπεδούχους, αλλά οι αποφάσεις του αλλοίωσαν το αποτέλεσμα.

Πέρα από τη γενικότερη ανοχή στην “κλωτσοπατινάδα” των παικτών του Γκαρσία που δεν σταμάτησαν να κάνουν φάουλ από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό για να κόψουν το ρυθμό των αντιπάλων τους, είχαμε και καραμπινάτες φάσεις που χαρακτηρίζουν την διαιτησία του τραγική.

Κορυφαία στιγμή, το πέναλτι που καταλογίζει και διαμορφώνει το αποτέλεσμα στο 75′ Ο Καρανίκας είναι αυτός που “τσιμπάει” πρώτος τη μπάλα στη διεκδίκηση με τον Κούτσια και ο Κακουλίδης με… χαρά δίνει πέναλτι!

Νωρίτερα και συγκεκριμένα στο 55′ κι ενώ το σκορ είναι 1-1 με την Αναγέννηση να πιέζει για να φθάσει στο νικητήριο τέρμα, ένα δολοφονικό τάκλιν του Κουλιεράκη στον Καρανίκα με σκαριά, δεν επιφέρει ούτε κίτρινη κάρτα, ενώ θα πρεπε να αποβληθεί χωρίς δεύτερη κουβέντα!

Το ασύλληπτο της υπόθεσης εδώ είναι ότι διαμαρτύρονται οι παίκτες του ΠΑΟΚ, ο πάγκος καθώς και οι φίλαθλοι που συγκεντρώθηκαν (σε αντίθεση με ο,τι συνέβη στο ματς με τη Βέροια όπου όλα ήταν όμορφα και χαλαρά!) γιατί κατελόγισε φάουλ!!!

Το αποκορύφωμα των… “εργασιών” θα έλθει στο 81′ της αναμέτρησης όταν ο Κούτσιας κρατάει από τη φανέλα τον Γκουγκούδη, ο Κακουλίδης βάζει το χέρι στην τσέπη για να δείξει μετά τον κατελογισμό του φάουλ την κίτρινη όπως προβλέπει ο κανονισμός, αλλά εκείνη την ώρα… θυμάται ότι έχει κι άλλη κίτρινη ο παίκτης του ΠΑΟΚ (από τους πανηγυρισμούς στο γκολ) και την… ξαναβάζει στη θέση του!

Οι έντονες διαμαρτυρίες που ακολούθησαν στο τέλος και τα “συγγνώμη” του δεν αλλάζουν κάτι. Το αποτέλεσμα είχε δρομολογηθεί!

Το βίντεο με τις επίμαχες φάσεις η Αναγέννηση θα το στείλει στις αρμόδιες αρχές!

Δείτε πιο κάτω τα “χοντρά” από την… “χειρουργική επέμβαση” στην οποία υποβλήθηκε η Αναγέννηση στο ξεροχώραφο της Νέας Ευκαρπίας.