Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή του αγώνα της Αναγέννησης με τον Θεσπρωτό στην Ηγουμενίτσα άφησε διάχτυο ένα αίσθημα αδικίας στους Καρδιτσιώτες για το αποτέλεσμα…

Το τελικό 0-0 ήταν… “μαγική εικόνα” με βάση την απόδοση των δύο ομάδων στο γήπεδο και ιδιαίτερα στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο όπου η ομάδα της πόλης μας ήταν ισοπεδωτική.
Κυριάρχησε σε όλα τα πλάτη και μήκη του γηπέδου, έπαιξε σαν τη “γάτα με το ποντίκι” τους αντιπάλους τους, βομβάρδισε την εστία του Κίναλη, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε αυτή την υπεροχή να την μετουσιώσει σε γκολ.

Στην επανάληψη, αν και ο Θεσπρωτός ισορρόπησε κάπως σε σχέση με το πρώτο μέρος, πάλι η Αναγέννηση ήταν αυτή που δημιούργησε σημαντικές ευκαιρίες τις οποίες όμως και πάλι δεν αξιοποίησε.

Μοιραία, με τη συμβολή και του ρέφερι που αρνήθηκε ένα καταφανέστατο πέναλτι και αποβολή σε ανατροπή του Μπενγκόα και είχε κι άλλα “προσεγμένα” σφυρίγματα, ήλθε η απώλεια δύο βαθμών.
ΞΑΝΑΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟ ΡΥΘΜΟ ΤΗΣ
Στη δική της “αυτοκριτική” η Αναγέννηση έχει να σταθεί στη σπατάλη των ευκαιριών και στην έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης μπροστά από την εστία των αντιπάλων.

Από κει και πέρα η απόδοσή της ήταν εξαιρετική και το θετικό είναι ότι φαίνεται να ξαναβρίσκει το ρυθμό που ανακόπηκε με τη μεγάλη αγωνιστική απραξία και όσα ακολούθησαν από το πολυθρύλητο παιχνίδι στην Καβάλα που δεν έγινε ποτέ!

Οι συνεχόμενοι αγώνες που έδωσε τις τελευταίες ημέρες με Πανσερραϊκό, Πιερικό, ακόμη και η συντριβή στην Ξάνθη, συνετέλεσαν ώστε οι παίκτες να μπουν και πάλι σε αγωνιστική δράση, γεγονός που συνετέλεσε, πιστεύουμε, στο να παρουσιαστεί η Αναγέννηση βελτιωμένη από πλευράς απόδοσης στο γήπεδο της Ηγουμενίτσας.

ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΗΣ ΚΟΡΥΦΗΣ
Η βαθμολογική απώλεια είναι σημαντική, αλλά το γεγονός ότι η Αναγέννηση έχει τέσσερα επιπλέον παιχνίδια που εκκρεμούν λόγω αναβολών, δεν της επιτρέπει να παρατήσει την πρωταγωνιστική πορεία που ήδη διαγράφει στον μαραθώνιο.

Θα συνεχίσει με όλες της τις δυνάμεις να επιμένει στο κυνήγι της κορυφής και ο,τι προκύψει. Στην επόμενη σειρά τριών – τεσσάρων αγώνων (αρχης γενομένης από τον αυριανό με την Καβάλα στο Στάδιο) θα κριθούν τα πάντα για το αν υπάρχει η προοπτική η ομάδα της Καρδίτσας να διεκδικήσει την πρώτη θέση μέχρι το τέλος.

H ΦΩΤΟ (λίγο πριν την ευκαιρία του Λαρέα στο 64′ που με κεφαλιά αναγκάζει τον τερματοφύλακα Κίναλη σε καταπληκτική επέμβαση) είναι από την επίσημη ιστοσελίδα του Θεσπρωτού.