Ο Χρήστος Δεληγιάννης μαζί με τα παιδιά που βρίσκονται στη διοίκηση και έχουν σχηματίσει μια από τις πιο καλες και πετυχημένες “αθλητικές παρέες” της Καρδίτσας διαχρονικά, είναι αυτή την περίοδο σε φουλ κινητικότητα για να διευθετηθούν με τον καλύτερο τρόπο τα ζητήματα του συλλόγου.

Και αυτά που αφορούν στην ενίσχυσή του (που ήδη είναι σε πλήρη εξέλιξη), αλλά και στην οργάνωσή του σε όλα τα επίπεδα υπό τις νέες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί και περιγράφουμε και δίπλα.

Σε δηλώσεις του στο “ΝΕΟ ΑΓΩΝΑ” ο υπεύθυνος του αγωνιστικού τμήματος τόνισε: “Προσπαθούμε για άλλη μια χρονιά να κάνουμε το καλύτερο δυνατό ώστε η ομάδα να διατηρήσει το σφυγμό της και να είναι ξανά ανταγωνιστική όπως μας έχει συνηθίσει τόσα χρόνια. Είναι δύσκολη η περίοδος και ακόμη περισσότερο διότι ζούμε όλα αυτά τα πρωτοφανή με την πανδημία του κορωνοϊού που αναμφίβολα επηρεάζουν τα μέγιστα και τον αθλητισμό και τη δική μας προσπάθεια.

Ωστόσο θα κάνουμε πάλι αυτό που πρέπει ώστε η Καρδίτσα να εκπροσωπείται σε υψηλό επίπεδο ανταγωνιστικά. Ελπίζουμε να πάνε όλα καλά και να έχουμε και τον κόσμο στην εξέδρα και δίπλα στην ομάδα…” Σ’ αυτό το διάστημα που διανύουμε ο ΑΣΚ οργανώνεται και στον τομέα της διοίκησης για την καλύτερη δυνατή λειτουργία, πάντα υπό την προεδρία του Θωμά Δεληγιάννη που έχει και τον επιτελικό ρόλο όλα αυτά τα χρόνια αλλά και την οικονομική υποστήριξη που είναι πολύ μεγάλη. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα δούμε και τις κινήσεις που ήδη ετοιμάζονται για την ενίσχυση του ρόστερ με μεταγραφές αλλά και ανανεώσεις παικτών…