Κρίσιμες είναι οι ημέρες που διανύουμε για την Αναγέννηση ιδιαίτερα μετά τις τελευταίες εξελίξεις που προέκυψαν με την πρόταση ενδιαφέροντος που κατατέθηκε για ανάληψη των ηνίων της… Όπως είναι γνωστό υπάρχει πρόταση για την επόμενη μέρα η οποία μάλιστα κατατέθηκε χθες το πρωί (βλέπε διπλανή στήλη) υπόψιν του σημερινού προέδρου.

Πρόταση που, πέραν όλων των άλλων, περιλαμβάνει άμεση άνοδο της ομάδας στη Γ’ Εθνική, έτοιμο πλάνο για πορεία πρωταθλητισμού την επερχόμενη σεζόν με σκοπό η Αναγέννηση να βρίσκεται στο τέλος στην παραπάνω κατηγορία που, υπό νέα αναδιάρθρωση, θα είναι η super league 2!!! Δηλαδή αν όλα πάνε καλά υπάρχει το ενδεχόμενο να επιστρέψει μέσα σε ένα χρόνο εκεί που βρίσκονταν πριν την καταποντίσουν!

Ολα αυτά, βέβαια, για την ώρα είναι στη σφαίρα της θεωρίας καθώς θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε αν τελικα θα προχωρήσει η πρόταση. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όσοι ενδιαφέρονται για την ανάληψη των ηνίων του Συλλόγου επιθυμούν να τελειώσουν όλα γρήγορα και να μην μπουν σε μια διαδικασία χρονοβόρα που θα είναι επιζήμια για το σχεδιασμό της νεάς σεζόν και την οργάνωση σε όλα τα επίπεδα…

Η ευκαιρία παρουσιάζεται σε μια περίοδο όπου η Αναγέννηση βρίσκεται στα αζήτητα και ήδη προκάλεσε μεγάλη συζήτηση στην πόλη και στη φίλαθλη κοινότητα που είχε καιρό να γίνει καθώς τα τελευταία 2,5 χρόνια το μόνο που κυριαρχούσε ήταν ένα αίσθημα απογοήτευσης έως και αποστροφής! Είναι γεγονός επίσης ότι η λειτουργία της σημερινής διοίκησης κατα τη χρονιά που μας πέρασε ήταν κάτι περισσότερο από προβληματική.

Αν αυτό δεν αλλάξει, αν δηλαδή δεν αποκτήσει η ομάδα ένα δυνατό διοικητικό σχήμα που θα μπορεί να την οργανώσει σε σοβαρό επίπεδο, να λύσει ζητήματα που χρειάζονται καθημερινή ενασχόληση και να επανασυσπειρώσει τον κόσμο, τότε ακόμη κι αν βγεί στη Γ’ Εθνική δεν μπορούμε να προσδοκούμε σημαντικά πράγματα…

Αλλωστε στη Γ’ Εθνική ήταν η Αναγέννηση πέρσι όπου έγινε… “σουρωτήρι” εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου γιατί απλούστατα είχε έναν τραγικό τρόπο που την οδήγησε σε πρωτοφανείς διασυρμούς στην ιστορία της και τελικά στην απόσυρση από την αγωνιστική δράση! Το μεγάλο και μοναδικό ζητούμενο, λοιπον, για τον λαοφιλή σύλλογο, είναι αυτό που… πόνεσε το χέρι μας να γράφουμε όχι τώρα, αλλά εδώ και πολύ καιρό:

Μια δυνατή και σοβαρή διοίκηση. Αυτό το γνωρίζουν πλέον οι πάντες. Γι’ αυτό και όλη η αγωνία των φίλων της Αναγέννησης για την επόμενη ημέρα, έχει να κάνει με το κατα πόσο θα καταφέρει να βρει ένα σχήμα που θα την οδηγήσει εκεί που αξίζει να βρίσκεται κι όχι στις σίτες και στην αφάνεια.