Όπου υπάρχουν Καρδιτσιώτες (και υπάρχουν παντού εντός και εκτός Ελλάδας!), υπάρχει μαζί και το… προσδιοριστικό τους, δηλαδή η Αναγέννηση!
Όσοι μάλιστα ζουν μακριά από την πόλη, έχουν ακόμη μεγαλύτερη “κάψα” να δουν την αγαπημένη τους Αναγέννηση και να πάρουν “γεύση Καρδίτσας” από την μεγαλύτερη και πιο διαχρονική πρέσβειρα!

Παρά το γεγονός ότι ζουμε σε συνθήκες πρωτόγνωρες με την πανδημία και η είσοδος των φιλάθλων στα γήπεδα δεν επιτρέπεται λόγω των περιοριστικών μέτρων, ένας Καρδιτσιώτης που ζει και εργάζεται στην Κοζάνη και συγκεκριμένα ο Γιώργος Ξάνθης (γιος του παλιού μέλους του ΔΣ του συλλόγου), βρήκε τον τρόπο παρότι τα καταστήματα είναι κλειστά, να υποδεχθεί θερμά την αγαπημένη του ομάδα.

Προσέφερε στην αποστολή, τα γεύματα, τους καφέδες και τα νερά μετά τον αγώνα, από το μεζεδοπωλείο που διατηρεί στην Κοζάνη (με το ευρηματικό “στου αιώνα την παράγκα”) και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους παίκτες αλλά και τους συνοδούς που ταξίδεψαν στην Πτολεμαϊδα για τον αγώνα με τον Μακεδονικό Φούφα που έδωσε και ευχάριστα συναισθήματα μετά την εμφατική νίκη με 1-4…

Ο αδελφός του Νίκος Ξάνθης, επίσης “βαμμένος Αναγεννησιώτης”, ζει κι αυτός στην Κοζάνη με την οικογένειά του και άπειρες φορές σε κάθε προσπάθεια που ξεκινάει ο σύλλογος έχει συμβάλει και οικονομικά χωρίς μάλιστα να επιζητά ποτέ τη δημοσιότητα.

Και το παραπάνω γεγονός εντάσσεται μέσα στο καλό κλίμα που επικρατεί αυτό το διάστημα στον ιστορικό σύλλογο με την προσπάθεια επανόδου στο προσκήνιο να είναι σε πλήρη εξέλιξη.