Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης η πρεμιέρα του έργου του Ιάκωβου Καμπανέλλη “Βίβα Ασπασία”, σε σκηνοθεσία Βασιλικής Μακρή, στη δροσερή αυλή του Θεάτρου ‘Οψεις.

Το κοινό τηρώντας τις αποστάσεις και όλα τα προβλεπόμενα από τα υγειονομικά πρωτόκολλα μέτρα προστασίας, χειροκρότησε θερμά τους ηθοποιούς και τους συντελεστές της παράστασης.

Ατμόσφαιρα μιας άλλης εποχής, εικόνες της ιστορίας από την Ελλάδα της κατοχής, δυνατό κείμενο με επίκαιρα μηνύματα, άρτια σκηνικά και κοστούμια, άψογα κουρδισμένη και κινηματογραφική σκηνοθεσία, ερμηνείες ψυχής, είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία που αποτυπώνουν το συναίσθημα της βραδιάς.

Ξεχώρισαν ιδιαίτερα με το ταλέντο και τη φρεσκάδα τους οι δυο νεαροί πρωταγωνιστές, Ευγενία Βησσαρίου (Ασπασία) και Θάνος Κρομμύδας (Τσέζαρε) γεμίζοντας μας ελπίδα και δέος για τη νέα γενιά ηθοποιών στη χώρα μας.

Το “Βίβα Ασπασία” είναι μια παράσταση για να θυμηθούν οι μεγαλύτεροι και να μάθουν οι νεότεροι, μην τη χάσετε !!!

Σκηνοθεσία: Βασιλική Μακρή – Σκηνικά/Κοστούμια: Παύλος Βησσαρίου – Βίντεο Μοντάζ: Βασίλης Στάθης – Βοηθός Σκηνοθέτη: Ειρήνη Θεοδοσίου – Επεξεργασία ‘Ήχου & Εικόνας: Φίλιππος Παπαλός

Παίζουν: Ευγενία Βησσαρίου, Θάνος Κρομμύδας, Λίλα Νταντάμη και οι απόφοιτοι του Δημιουργικού Εργαστηρίου Θεάτρου ‘Οψεις: Γιάννης Σταμούλης, Παναγιώτης Αργύρης, Αγγελός Κηρύκος, Αναστασία Αθανασούλα.

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ 17-18-19-20- 24-25-26-27 Αυγούστου ,ώρα 9:15μ.μ. Γαρδικίου 8 Καρδίτσα.

Απαραίτητη η κράτηση θέσεων στα τηλέφωνα: 2441080971-6985013961.