Σε έναν θρίαμβο για την Αναγέννηση εξελίχθηκε το μεγάλο δυτικοθεσσαλικό ντέρμπι που έγινε στο Στάδιο με τα Τρίκαλα για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της super league 2.

Το συγκρότημα της Καρδίτσας επικράτησε με το εμφατικό 4-2 σκορπώντας μεγάλη χαρά σε χιλιάδες φιλάθλους που κατέκλυσαν το γήπεδο, αλλά σε όσους δεν μπόρεσαν να δώσουν το παρών.

Με μια εμφατική επικράτηση που ήταν αποτέλεσμα της ποιότητας που διαθέτει, μετέτρεψε το ντέρμπι σε παράσταση για ένα ρόλο, παρά τη φιλότιμη προσπάθεια που έκαναν οι φιλοξενούμενοι.

Μόλις στο 3′ η Αναγέννηση προηγήθηκε με ένα όμορφο γκολ του Μπιανκόνι με σουτ μέσα από την περιοχή μετά από ασίστ του Γκίνη!

Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Πολίτης πέτυχε ένα γκολ – ποίημα γράφοντας το 2-0, ενώ με την έναρξη της επανάληψης ο Μπιανκόνι και πάλι με κεφαλιά ύστερα απο κόρνερ του Πολίτη έγραψε το 3-0.

Οι Τρικαλινοί μείωσαν το σκορ με χτυπημα πέναλτι στο 71′ της αναμέτρησης με τον Ριζογιάννη, λίγο μετά όμως ο Κουτσιανικούλης έκανε το 4-1, για να μετριάσουν την ήττα οι “κυανέρυθροι” στο 90′ με νέο πέναλτι που εκτέλεσε πάλι ο Ριζογιάννης.

Η Αναγέννηση πέτυχε μια θριαμβευτική νίκη πετυχαίνοντας όπως και στο φιλικό καλοκαιριού τέσσερα γκολ, ενώ θυμίζουμε ότι τέσσερα έβαλε και στο άλλο θεσσαλικό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου (4-0).

Πλέον έφθασε τους 12 βαθμούς κι αν κερδίσει το ματς στην Καβάλα που επαναορίστηκε (μένει μόνο να μάθουμε πότε θα γίνει) θα φθάσει στους 15 και θα βρίσκεται μόλις δύο μακριά από την κορυφή.

Στο Δημοτικό Στάδιο που έσφιζε από ζωή και μέσα σε μια καταπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι ultras gate 3 και συμμετείχαν και οι υπόλοιποι φίλαθλοι, έδωσε το παρών και ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης που παρακολούθησε το πρώτο ημίχρονο από τα επίσημα παρέα με τον πρόεδρο των “κιτρινόμαυρων” Δημήτρη Παπαδημητρίου και τον Δήμαρχο Καρδίτσας Βασίλη Τσιάκο.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Γκέκας, Καρανίκας (82’ Λώττας), Γκόλιας, Κοτσώνης, Σταμόπουλος, Λαγός, Γκίνη (73’ Βιντάλ), Πλέγας, Μπραμπίγια (60’ Μάνιος), Πολίτης (73’ Κουτσιανικούλης), Μπιανκόνι (59’ Μπάλλας)
ΤΡΙΚΑΛΑ (Χόρχε Αμπέντε): Σεντουριόν, Σανδραβέλης (55’ λ. τρ. Πέλκας), Νιάρος, Παρέδες, Ριζογιάννης, Ρεκίν, Χειρίτραντας, Ελευθεριάδης (65’ Αουντίνο), Μπαξεβάνος (77’ Ντιαλόσι), Κουσκουνάς (77’ Νίζιτς), Ευθυμίου.

Δείτε πιο κάτω στο βίντεο τα καλύτερα στιγμιότυπα και τα γκολ όπως μεταδόθηκαν από την εκπομπή “Στη Σέντρα”.