Την πρώτη… “πρόβα” από την έναρξη της προετοιμασίας έκανε η Αναγέννηση στο προγραμματισμένο φιλικό – προπόνηση που έδωσε στο δημοτικό στάδιο της Κοζάνης με αντίπαλο την τοπική ομάδα.

Το παιχνίδι που είχε διάρκεια 80 λεπτά τελειώσε ισόπαλο 0-0 με την ομάδα της Καρδίτσας να χάνει ακόμη… ευκαιρίες!!!

Ο Περικλής Αμανατίδης και το επιτελείο του στην τεχνική ηγεσία, είχαν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν όλους τους παίκτες που συμμετέχουν στην προετοιμασία και να κάνουν κάποιες διαπιστώσεις σχετικά με το επίπεδο στο οποίο έχει φθάσει η ομάδα ατομικά και συνολικά μετά από λίγες ημέρες προπονήσεων.

Από την πλευρά τους οι ποδοσφαιριστές, μετά από ένα διάστημα συνεχών και επίπονων προπονήσεων και μάλιστα μεσούσης του βασικού σταδίου της προετοιμασίας, “ξέδωσαν” παίζοντας το πρώτο παιχνίδι.

Το δείγμα ακόμη και σ’ αυτές τις πρώτες απόπειρες της Αναγέννησης να παρουσιάσει τη νέα αγωνιστική της φυσιογνωμία, ήταν αναμφίβολα καλό για όσους παρακολούθησαν τα δύο 40λεπτα ημίχρονα.

Οι “κιτρινόμαυροι” ήταν συνεχώς στην επίθεση, δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες, με τον τερματοφύλακα της Κοζάνης να είναι το πρόσωπο του αγώνα, γεγονός αν μη τι άλλο θετικό. Βεβαίως παρουσίασαν και ατέλειες που είναι σίγουρο ότι θα βελτιωθούν με τον καιρό και μέχρι να αρχίσει η σεζόν.

Εχουμε δρόμο μπροστά μας, θ’ ακολουθήσει μεγάλο διάστημα με προπονήσεις και πολλά φιλικά, ώστε να δούμε την τελική εικόνα της Αναγέννησης για τη νέα σεζόν.

Ο Περικλής Αμανατίδης επέλεξε για το πρώτο ημίχρονο τους εξής: Γκέκας, Κουτρομάνος, Λαρρέα, Ανδρέου, Σταμόπουλος, Γκίνη, Λαγός, Μάνιος, Λώττας, Κουτσιανικούλης και Μπιανκόνι.

Στο δεύτερο ξεκίνησαν οι παρακάτω: Θεολόγης Μ., Καρανίκας, Γκουγκούδης, Γκόλιας, Μπακρατσάς, Θεολόγης Β., Ζάγκος Π., Πολίτης, Μπενγκόα, Βιδάλ και Ξέρρας

O πάγκος της Αναγέννησης σε πλήρη παράταξη με φόντο την εξέδρα του γηπέδου της Κοζάνης. Αξίζει ν’ αναφέρουμε ότι ο Περικλής Αμανατίδης τιμήθηκε από τους γηπεδούχους, καθώς πέρασε στο παρελθόν από την τεχνική ηγεσία των “κόκκινων”…