Κακή εμφάνιση πραγματοποίησε στο γήπεδο… “χωράφι” της Αριδαίας η Αναγέννηση και γνώρισε φυσιολογικά την ήττα από τον Αλμωπό με σκορ 1-0.

Ένα γκολ του Ρόβα στο 15′ της αναμέτρησης που δεν προήλθε καν από οργανωμένη φάση των γηπεδούχων, αλλά από μια μακρινή πάσα και ωραίο κοντρόλ, γύρισμα και πλασέ του σέντερ του Αλμωπού, ήταν αρκετό για να γράψει την ιστορία αυτού του αγώνα!

Ενας αγώνας με συνεχείς διακοπές, καθυστερήσεις, “καλαπόδι” των γηπεδούχων με την ανοχή του διαιτητή (που αρνήθηκε κι ένα καθαρό πέναλτι στον Μπιανκόνι στο 20′) στον οποίο όμως η Αναγέννηση δεν μπόρεσε ν’ ανταποκριθεί.

Κι αυτό διότι δεν είχε δημιουργία, δεν είχε νεύρο και δεν μπορούσε να κάνει σοβαρές τελικές προσπάθειες!

Κι όσες έκανε δεν κατάφερε να τις μετουσιώσει σε γκολ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το πρώτο κόρνερ η Αναγέννηση (από το οποίο προήλθε και η μοναδική ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο με τον Κοτσώνη να πλησιάζει στο γκολ αλλά να διώχνουν οι αμυντικοί) το κέρδισε στο 40′

Μέχρι δε να έλθει το γκολ του Αλμωπού οι “κιτρινόμαυροι” δεν είχαν καν μπει στην αντίπαλη περιοχή!

Στο δεύτερο ημίχρονο ζήτημα να παίχτηκαν 30 λεπτά αγώνα. Τα υπόλοιπα ήταν… καθυστερήσεις. Η Αναγέννηση παρά την κατοχή της μπάλας δεν μπορούσε να βγάλει φάσεις, ενώ οι δύο φορές που πλησίασε στο γκολ, δεν κατάφερε με πιο καραμπινάτη τη φάση του Μπραμπίγια λίγο πριν το τέλος, όταν μόνος του έκανε ένα χλιαρό πλασέ που ήταν εύκολη υπόθεση για τον τερματοφύλακα.

Σα να μην έφταναν όλα αυτά ήλθε και η αποβολή του Αθανασιάδη με δευτερη κίτρινη  (μαζί με τον Πρίκα για διαπληκτισμό), καθώς την πρώτη την είχε πάρει στις διαμαρτυρίες για το πέναλτι στον πάγκο.

Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τους “κιτρινόμαυρους” να μην παίρνουν απολύτως τίποτα από ένα κρίσιμο παιχνίδι και να χάνουν από μια ομάδα που έκανε δύο φάσεις σε όλο το ματς (η μια το γκολ και η άλλη στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων), αλλά ήταν αρκετά αυτά για να πάρει την πολύτιμη νίκη.

Με την ήττα αυτή “ψαλλιδίζονται” οι ελπίδες για προσέγγιση της πρώτης θέσης του βαθμολογικού πίνακα.

Ανάλυση του αγώνα, της παρουσίας που είχε η Αναγέννηση και πως πλέον διαγράφεται η κατάσταση σε επόμενη ανάρτηση…