Αναγνωρίστηκαν ελαφρυντικά στο Λαρισαίο πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλο. Αντίθετα δεν αναγνωρίστηκαν ελαφρυντικά στον πρώην βουλευτή Μαγνησίας Παναγιώτη Ηλιόπουλο

Κανένα ελαφρυντικό για το διεθυντήριο της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής δεν αναγνώρισε το δικαστήριο. Κανένα ελαφρυντικό και στους περισσότερους από τους πρώην βουλευτές.

Κανένα ελαφρυντικό για το διευθυντήριο της εγκληματικής οργάνωσης-ελαφρυντικά στον Χ. Αλεξόπουλο

Στο Λαρισαίο πρώην βουλευτή Χρ. Αλεξόπουλο αναγνωρίστηκαν ελαφρυντικά

Συγκεκριμένα:

Δεν αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό στους 7 που αποτελούσαν το διευθυντήριο της Χρυσής Αυγής
Κανένα ελαφρυντικό για τους περισσότερους βουλευτές που έχουν κριθεί ένοχοι για ένταξη και συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση
Κανένα ελαφρυντικό για τον Γιώργο Ρουπακιά, αλλά και για όσους εμπλέκονται στη δολοφονία Φύσσα, στην επίθεση στα μέλη του ΠΑΜΕ και στους Αιγύπτιους ψαράδες.
Ελαφρυντικά αναγνωρίστηκαν σε όσους είχαν μικρή συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής
Ελαφρυντικά αναγνωρίστηκαν στους πρώην βουλευτές της ΧΑ Μπούκουρα, Αλεξόπουλο, Αρβανίτη και Μίχο.

Να σημειωθεί ότι το δικαστήριο έχει διακόψει για μισή ώρα καθώς ο καταδικασθείς για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης Γιάννης Λαγός, ο οποίος δεν είχε παραβρεθεί σε άλλες συνεδριάσεις του δικαστηρίου, εμφανίστηκε σήμερα λέγοντας ότι το δικαστήριο είναι «προκατειλημμένο εναντίον μας». Η πρόεδρος του δικαστηρίου τον ρώτησε τι εννοεί προκατειλημμένο και αν εκπροσωπεί κάποιον άλλον εκτός από τον εαυτό του. Οπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, στη συνέχεια ο δικηγόρος του κατέθεσε αίτηση εξαίρεσης του δικαστηρίου. Το δικαστήριο διέκοψε για μισή ώρα, δεν είναι γνωστό τι μπορεί να σημαίνει ένα τέτοιο αίτημα στο κλείσιμο της διαδικασίας.

Πηγή: iefimerida.gr