Τη θέση τους για τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν στην δημιουργία μιας δυνατής διοικητικής κατάστασης στην Αναγέννηση που θα επαναφέρει άμεσα την ομάδα στη Γ’ Εθνική και θα χαράξει ένα πρωταγωνιστικό πλάνο για τη νέα σεζόν, δημοσιοποίησαν οι οργανωμένοι φίλαθλοι του συλλόγου.

Συγκεκριμένα με ανακοίνωσή τους οι ULTRAS GATE 3 τονίζουν:

«Μετά από μεγάλο διάστημα έχουμε ξανά συζήτηση στην πόλη της Καρδίτσας για την Αναγέννηση, αυτό είναι ένα γεγονός που μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Υπάρχει ενδιαφέρον διοικητικό και πρέπει να μάθουν όλοι δημόσια τα γεγονότα.

Φέτος ο κόσμος μπορεί να μην ήταν μαζικά διπλά στην ομάδα αλλά εκεί που έπρεπε έπαιξε την μπαλίτσα του και κέρδισε. Η Αναγέννηση δεν αντέχει άλλο στο τοπικό, δεν αρμόζει στην αιωνόβια ιστορία της ούτε στους φιλάθλους της.

Από την στιγμή που υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες ήρθε η ώρα για αλλαγή σκυτάλης με ένα καλύτερο μέλλον, σταθερή διοίκηση και βήματα μπροστά για να φτάσουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει. Όλη η Καρδίτσα μια γροθιά, η Αναγέννηση πρέπει να επιστρέψει στη κατηγορία που ανήκει σύντομα και κανείς δεν πρέπει να μπει εμπόδιο σε αυτό.»