Σε μεγάλο πρόβλημα για τους οδηγούς της Καρδίτσας, έχουν εξελιχθεί τα αγριογούρουνα.

Σε καθημερινή σχεδόν βάση σημειώνονται τροχαία, όχι μόνο στους δρόμους της Καρδίτσας, αλλά σε όλη την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Τα αγριογούρουνα κατεβαίνουν για τροφή στο χωριό κοντά στο οδικό δίκτυο, με αποτέλεσμα να έχουν προκληθεί αρκετά τροχαία ατυχήματα το τελευταίο διάστημα.

Είναι ενδεικτικό πως τις τελευταίες ημέρες προκλήθηκαν δύο τροχαία σε Καρδίτσα και Τρίκαλα.

Tις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής στον κόμβο της Ανάβρας (Ε-65), ΙΧ αυτοκίνητο συγκρούστηκε με κοπάδι αγριογούρουνων.

Το αυτοκίνητο υπέστη ζημιές, ευτυχώς όμως οι επιβαίνοντες δεν τραυματίστηκαν.

Στα Τρίκαλα, το βράδυ του Σαββάτου, μια 45χρονη γυναίκα κινούνταν με το αυτοκίνητό της λίγο πριν τα μεσάνυχτα επί της ε.ο. Τρικάλων-Λάρισας, στον περιφερειακό του Μεγαλοχωρίου.

Φτάνοντας στον κυκλικό κόμβο του Ε- 65 έπεσε πάνω σε κοπάδι αγριογούρουνων που διέσχιζαν εκείνη την ώρα το δρόμο. Το ΙΧ της χτύπησε ένα από αυτά, και μοιραία το όχημα εξετράπη της πορείας του.

Διασώστες του ΕΚΑΒ έφτασαν στο σημείο και της προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες, μεταφέροντάς την αμέσως μετά στο Νοσοκομείο Τρικάλων.

Αρκετοί είναι οι οδηγοί οι οποίοι μέσω του «Νέου Αγώνα», ζητούν να τοποθετηθούν πινακίδες, που να προειδοποιούν για διέλευση αγριογούρουνων, ώστε οι οδηγοί να μειώνουν ταχύτητα.