Σοκ στην τοπική κοινωνία προκαλεί η καταγγελία 23χρονης κατά 36χρονου επιχειρηματία, ότι αποπειράθηκε να τη βιάσει, στο κατάστημα νυχτερινής διασκέδασης όπου εργαζόταν τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Η 23χρονη,φέρεται να υπέβαλε μήνυση κατά του πρώην εργοδότη της, ο οποίος απολογήθηκε στον ανακριτή και συμφωνία εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους της εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου κατοικίας του και της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα.

Όπως καταγγέλλει η 23χρονη, βρισκόταν στο κατάστημα με συναδέλφους της και λίγο πριν αποχωρήσει, πήγε στην τουαλέτα. Εκεί φέρεται να την ακολούθησε ο 36χρονος εργοδότης της, που έσπρωξε την πόρτα της τουαλέτας και μπήκε μέσα, ενώ άρχισε να θωπεύει την 23χρονη, λέγοντάς της ότι «τη θέλει». «Προσπαθούσα να τον απωθήσω, όσο εκείνος επιχειρούσε να με φιλήσει στον λαιμό, ακινητοποιώντας τα χέρια μου. Στη συνέχεια με κόλλησε στον τοίχο και με έπιανε με τα χέρια του στα οπίσθια και σε άλλα μέρη του σώματός μου, ενώ εγώ του έλεγα συνεχώς να σταματήσει», αναφέρει στην κατάθεσή της η καταγγέλλουσα και προσθέτει: «Έβαλε το χέρι του στο εσωτερικό των ρούχων μου για να πιάσει τα γεννητικά μου όργανα και έφτασε κοντά σε αυτά. Τότε τον απώθησα βάζοντας όλη μου τη δύναμη. Στη συνέχεια ξεκούμπωσε το παντελόνι του και έπιασε το μόριό του, με σκοπό να το βγάλει από το παντελόνι».

Όπως αναφέρει, εκείνη τη στιγμή πέρασε από τον προθάλαμο της τουαλέτας ένας συνάδελφός της, που είδε τη σκηνή, με την 23χρονη να του λέει, «κοίτα εδώ τι γίνεται». Τότε ο 36χρονος φέρεται να βγήκε από την τουαλέτα μαζί με τον υπάλληλό του. Τότε η 23χρονη βρήκε την ευκαιρία να βγει εκτός καταστήματος και να εξαφανιστεί… Δύο ημέρες αργότερα κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία, ενώ όταν ενημερώθηκε γι’ αυτό ο 36χρονος, επικοινώνησε μέσω μηνυμάτων με την 23χρονη, ζητώντας της συγγνώμη και να αποσύρει τη μήνυση.