Καταπληκτικές ήταν οι Ελπίδες Καρδίτσας και στη 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Α’ Εθνικής Κατηγορίας γυναικών!

Τα κορίτσια του Δημήτρη Κουτσονάσιου, όχι μόνο στάθηκαν επάξια στο δύσκολο παιχνίδι με τον Αρη Θεσσαλονίκης, αλλά κατόρθωσαν να επικρατήσουν με σκορ 1-0 και να κάνουν το “δύο στα δύο”!

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση το πέτυχε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 80′ της αναμέτρησης η αρχηγός Γωγώ Σίμου και ήταν αρκετό για να δώσει τη νίκη που πανηγυρίστηκε όπως βλέπετε και στις φωτό πανηγυρίστηκε έξαλλα.

Το 1-0 μάλιστα αδικεί την εικόνα της Καρδιτσιώτικης ομάδας που αν αξιοποιούσε τις σπουδαίες ευκαιρίες που έχασε θα μπορούσε να πάρει πολύ πιο εύκολα τη νίκη.

Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μια σπουδαία επιτυχία που ανοίγει το δρόμο για μια καλή πορεία για την ομάδα που έχει δώσει τόσες διακρίσεις στον διασυλλογικό αθλητισμό της Καρδίτσας και τα προηγούμενα χρόνια.

Η σύνθεση στο νικηφόρο ματς: Μπουρντούνη, Σίμου, Καραντζίκου, Αλεξίου, Γεραγόρη, Τσιούκα, Αναγνωστοπούλου, Ζάχου, Μέλερ, Αναστασίου και Σπιρς.