
Ακόμα ένας, ο τέταρτος σήμερα, άνθρωπος έχασε τη ζωή του από τον κοροναϊό ανεβάζοντας τον τραγικό απολογισμό στη χώρα μας στα 43 θύματα.
Το τέταρτο θύμα είναι ένας άνδρας 58 ετών ο οποίος νοσηλευόταν στονοσοκομείοΠαπανικολάουστη Θεσσαλονίκη μευποκείμενα νοσήματα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τρία από τα τέσσερα θύματα νοσηλεύονταν σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης
Παράλληλα, ένας ακόμα άνδρας από την Ξάνθη έχασε τη μάχη με τον φονικό ιό.
Νέο θύμα από την Καστορία
Σημειώνεται πως ένα από τα θύματα είναι55χρονος άνδρας από την Καστοριάπου νοσηλευόταν διασωληνωμένος στην εντατική νοσοκομείου στηΘεσσαλονίκη.
Πρόκειται για το έκτο θύμα του κορονοϊού στην περιοχή της Καστοριάς.Συνολικά, στο νομό Καστοριάς ανήλθαν στα 53 τα επιβεβαιωμένα κρούσματα. Από αυτά στο νοσοκομείο της Καστοριάς νοσηλεύονται 7 ασθενείς, ενώ στη Θεσσαλονίκη έχουν διακομισθεί 43 συνολικά ασθενείς, εκ των οποίων οι 4 είναι διασωληνωμένοι.













