Συγκλονιστική είναι η ιστορία για το τέλος που είχε ο 42χρονος Βολιώτης Νάθαν που ζούσε στην Κρήτη και έμεινε αβοήθητος επί 4 ημέρες μετά από τροχαίο, με τη σύζυγό του βαριά τραυματισμένη και ανήμπορη να αντιδράσει

Το ζευγάρι που ζούσε στην Ιεράπετρα, επέστρεφε από τα Χανιά και πιθανότατα το ατύχημα είχε γίνει Δευτέρα προς Τρίτη, καθώς από την Τετάρτη οι κοντινοί τους άνθρωποι, είχαν αρχίσει να τους αναζητούν

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Κρήτη, καθώς ένα τροχαίο που στοίχισε τη ζωή σε έναν 42χρονο κι έχει αφήσει την 32χρονη σύντροφό του να χαροπαλεύει δεν είναι απ- αυτά που συναντά συχνά κανείς… Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, που εξέτασε την σορό του άτυχου άνδρα, το ατύχημα που έλαβε χώρα στον ΒΟΑΚ στο Μπαλί του Ρεθύμνου, έγινε κατά πάσα πιθανότητα Δευτέρα ή Τρίτη και το ζευγάρι εντοπίστηκε σε χαράδρα τουλάχιστον τέσσερις μέρες μετά, δηλαδή προχθές, Σάββατο (17/4).

Κρήτη: Τροχαίο στο Μπαλί - Εμεινε αβοήθητη 4 μέρες δίπλα στον νεκρό Βολιώτη σύζυγό της

Οπως αναφέρει στην τοπική ιστοσελίδα Flashnews.gr ο ιατροδικαστής Σταμάτης Μπελιβάνης το τροχαίο ατύχημα πιθανότατα να συνέβη είτε την Δευτέρα 12 Απριλίου, είτε την Τρίτη 13 Απριλίου. Οι κακώσεις που είχε ο 42χρονος άνδρας είναι συμβατές με τροχαίο ατύχημα, απλά οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται. Ο θάνατος προήλθε από κακώσεις σπλάχνων της κοιλίας και είναι πολύ πιθανό να μην ήταν ακαριαίος…

Από την άλλη, η σύζυγός του 42χρονου άντεξε 4-5 μέρες δίπλα στον νεκρό σύζυγό της, φέροντας βαριά τραύματα και εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων.

Το ζευγάρι που ζούσε στην Ιεράπετρα, επέστρεφε από τα Χανιά και πιθανότατα το ατύχημα είχε γίνει Δευτέρα προς Τρίτη, καθώς από την Τετάρτη οι κοντινοί τους άνθρωποι, είχαν αρχίσει να τους αναζητούν. Ο 42χρονος Νάθαν βρέθηκε νεκρός από φίλους που τον αναζητούσαν το μεσημέρι του Σαββάτου σε γκρεμό βάθους 30 μέτρων, στην εθνική οδό στο ύψος του Μπαλί. Η 32χρονη Σβέτα ψυχορραγούσε λίγα μέτρα ανατολικότερα από το σημείο όπου βρέθηκε το άψυχο σώμα του άνδρα της, σε θαμνώδη περιοχή.
Η 32χρονη με καταγωγή από την Ουκρανία μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου και στη συνέχεια διασωληνωμένη στο Νοσοκομείο Χανίων όπου και εισήχθη στην εντατική, δίνοντας μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Στον Αγροτικό Συνεταιρισμό όπου δούλευε ανησύχησαν όταν δεν επέστρεψε στο πόστο του την περασμένη Τρίτη και ούτε και την επόμενη μέρα δεν απαντούσε στο τηλέφωνο του ο Ναθαν.

Καλούσαν στα κινητά τηλέφωνα χωρίς αποτέλεσμα, μέχρι το πρωί της Τετάρτης, οπότε και απάντησε στο κινητό της γυναίκας μία κάτοικος της περιοχής, που ενημέρωσε τους φίλους του ζευγαριού ότι το συγκεκριμένο τηλέφωνο, το βρήκε πάνω στην εθνική οδό και από κει και μετά ξεκίνησε η αγωνιώδης αναζήτηση από τους φίλους του ζευγαριού, οι οποίοι την περασμένη Παρασκευή απευθύνθηκαν και στον πατέρα του άτυχου άνδρα. Ο ίδιος προχώρησε στην καταγγελία εξαφάνισης στην Αστυνομία.