Με σλόγκαν “είμαστε ενωμένοι, παραμένουμε δυνατοί” ο ΑΣ Καρδίτσας γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του ότι κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση τονίζει τα εξής:

«Κυκλοφόρησαν οι κάρτες διαρκείας και ενίσχυσης του Α.Σ.Καρδίτσας για τη νέα σεζόν

«Είμαστε ενωμένοι, παραμένουμε δυνατοί!!!»

Μπροστά σε μια νέα πραγματικότητα βρίσκεται συνολικά η κοινωνία αλλά και ο αθλητισμός μας, λόγω της υγειονομικής κρίσης που δοκιμάζει τον πλανήτη εδώ και οκτώ μήνες. Σε αυτή τη δοκιμασία, η οποία αγγίζει όλες τις πτυχές της σύγχρονης ζωής, πρέπει να είμαστε ενωμένοι, ώστε να παραμείνουμε όλοι δυνατοί αλλά και να διαφυλάξουμε την επόμενη ημέρα.
Στον τομέα του αθλητισμού, κάθε πρόβλεψη για το πώς θα πραγματοποιηθούν τα νέα πρωταθλήματα, είναι επισφαλής. Αυτό που είναι όμως βέβαιο, είναι η ανάγκη να στηριχθεί ο αθλητισμός, ως ένα από τα κύρια μέρη της κοινωνικής συνοχής. Ο Α.Σ.Καρδίτσας, παρόλες τις δυσκολίες δηλώνει παρών και θα εκπροσωπήσει το νομό μας στο υψηλό επίπεδο της Α2 Εθνικής Ανδρών την περίοδο 2020-21.
Τίποτε όμως δεν είναι εφικτό σε αυτή τη δύσκολη προσπάθεια, χωρίς την αγάπη και τη βοήθεια των φιλάθλων, που αποτελούν την κινητήρια δύναμη της ομάδας, είναι εκείνοι που με τη στάση τους θα εξασφαλίσουν τη βιωσιμότητα και την ύπαρξη της ομάδας, γιατί ο Α.Σ.Κ. ανήκει μόνο στην Καρδίτσα και αντλεί δύναμη από αυτή.

Οι νέες κάρτες διαρκείας – ενίσχυσης

Για το λόγο αυτό, καλούμε όλους τους φίλους της ομάδας, οι οποίοι με τόση αγάπη στέκονται στο πλευρό του Α.Σ.Καρδίτσας να ενισχύσουν και να στηρίξουν την προσπάθεια του, σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Μια κάρτα διαρκείας – ενίσχυσης, αποτελεί για την ομάδα μας αναγκαίο οξυγόνο, αλλά και ταυτόχρονα αποδεικνύει ατομικά και συλλογικά, πως οι φίλοι της ομάδας βρίσκονται δίπλα της και τη δυναμώνουν, της δίνουν πνοή και μέλλον. Η διοίκηση του Α.Σ.Κ. έχει ήδη επεξεργαστεί ένα πλήρες σχέδιο διαχείρισης των θεατών, τηρώντας όλους τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας, το οποίο θα αναπροσαρμόζεται σύμφωνα με τις υποδείξεις της πολιτείας. Το σχέδιο αυτό διευκολύνεται από το γεγονός ότι το νέο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας, είναι το πλέον σύγχρονο της χώρας και διαθέτει εγκαταστάσεις και συνθήκες λειτουργίας πολύ υψηλού επιπέδου.

Οι κάρτες διαρκείας – ενίσχυσης του Α.Σ.Καρδίτσας για την περίοδο 2020-21 κυκλοφόρησαν και διατίθενται από τα μέλη της διοίκησης και στα γραφεία του Α.Σ.Κ. (καθημερινά 7-9 μ.μ.) στην οδό Σμύρνης 2, στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης. Υπάρχουν δυο κατηγορίες καρτών, η κάρτα BLUE με τιμή 100 € και η κάρτα GOLD με τιμή 250 €, ικανές να ικανοποιήσουν κάθε ανάγκη, αλλά και να προσαρμόζονται στις δυνατότητες του κάθε φιλάθλου.

Η κάρτα για την περίοδο 2020-21, πρώτα από όλα ενισχύει την ομάδα της πόλης μας και ταυτόχρονα, εξασφαλίζει στον κάτοχό της, συγκεκριμένα δικαιώματα και προνόμια:
• Οι κάρτες θα διατεθούν αρχικά χωρίς αρίθμηση, αλλά εξασφαλίζουν στον κάτοχό της, το δικαίωμα της επιλογής της αντίστοιχης αριθμημένης και δεσμευμένης θέσης για όλη τη σεζόν, ανάλογα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα διαμορφωθούν στην έναρξη του πρωταθλήματος ή κατά τη διάρκειά του.
• Σε περίπτωση εισόδου περιορισμένου αριθμού θεατών στο γήπεδο, οι κάτοχοι των καρτών θα έχουν απόλυτη προτεραιότητα και εξασφαλισμένη θέση στους αγώνες της ομάδας μας.
• Για τους κατόχους GOLD κάρτας, θα υπάρχει εξασφαλισμένη θέση στάθμευσης στο πάρκινγκ του κλειστού γυμναστηρίου.
• Σε περίπτωση διεξαγωγής κάποιου αγώνα χωρίς φιλάθλους, αυτός θα μεταδίδεται ζωντανά με live streaming και οι κάτοχοι καρτών διαρκείας, θα έχουν άμεση ενημέρωση για τη θέαση των αγώνων. Επίσης, θα έχουν πρόσβαση στους εκτός έδρας αγώνες της ομάδας που θα μεταδοθούν μέσω live streaming.
• Οι κάτοχοι των καρτών θα έχουν άμεση πληροφόρηση για όλες τις ειδήσεις, τις εταιρικές δράσεις και τα τελευταία νέα της ομάδας μέσα από προσωποποιημένη πληροφόρηση.
• Οι κάτοχοι απολαμβάνουν ειδικά προνόμια σε όλες τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, μέσα από το δίκτυο “ASK 4you”. Εκπτώσεις και ειδικές προσφορές από τις επιχειρήσεις της Καρδίτσας, περιμένουν όλους τους φίλους της ομάδας με επίδειξη της κάρτας ενίσχυσης-διαρκείας για την περίοδο 2020-21.

Οι κάρτες ξεκίνησαν να διατίθενται και για όλες τις λεπτομέρειες, θα δοθεί την επόμενη εβδομάδα συνέντευξη Τύπου, στην οποία θα αναλυθεί από τη διοίκηση, η φιλοσοφία αλλά και όλες οι επιμέρους δράσεις.»