ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Στις επάλξεις βρίσκονται οι έμποροι της Καρδίτσας, καθώς προετοιμάζονται για την πρώτη  «λευκή νύχτα».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ημερομηνία «κλείδωσε» για την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου, ύστερα από πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας και με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας, του Δήμου και του Επιμελητηρίου.

Στόχος της «λευκής νύχτας» είναι τα καταστήματα να παραμείνουν ανοιχτά μετά το πέρας του ωραρίου, προσφέροντας στον κόσμο εκπτώσεις και προσφορές.

Ταυτόχρονα, θα πραγματοποιηθούν παράλληλες εκδηλώσεις στο κέντρο της πόλης.

Τις επόμενες ημέρες η διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου, θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου και θα αναλύσει διεξοδικά το πλάνο για την πρώτη λευκή νύχτα στη αγορά της Καρδίτσας.

Η διοργάνωση της εκδήλωσης αυτής έχει κύριο σκοπό, οι έμποροι να ευχαριστήσουν το καταναλωτικό κοινό που τους στηρίζει πάντα παρά τις δύσκολες στιγμές που διανύουμε.  Ακόμη , αποβλέπουν στην τόνωση της οικονομίας της μικρομεσαίας επιχείρησης και την προβολή της Καρδιτσιώτικης αγοράς.

Η Λευκή Νύχτα είναι μια ευκαιρία για τον άνδρα, τη γυναίκα, το παιδί, για όλη την οικογένεια και για τους φίλους επισκέπτες της πόλης να προμηθευτούν τα αναγκαία και ό,τι χρειάζεται ο καθένας σε εξαιρετικές τιμές.