Με ένα εύστοχο  χτύπημα πέναλτι του Αρη Λώττα στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων η Αναγέννηση απέφυγε τη “γκέλα” στο Δημοτικό Στάδιο και επικράτησε με σκορ 1-0 του ανταγωνιστικότατου Αετού Μακρυχωρίου Λάρισας για την 4η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Το πεναλτι κέρδισε ο Τσιρογιάννης σε ανατροπή από τον αντίπαλο τερματοφύλακα και ήταν αυτό με το οποίο οδήγησε στους “κιτρινόμαυρους” (που αγωνίστηκαν με λευκά) στη σπουδαία νίκη και στην κατάκτηση των τριών βαθμών.

Η ομάδα της Λάρισας έβαλε δύσκολα πάντως στην Αναγέννηση καθώς κατάφερε να τους εγκλωβίσει και να μην κάνουν παραγωγικό παιχνίδι.

Μάλιστα σε κάποιες αντεπιθέσεις θα μπορούσαν κιόλας να σκοράρουν οι φιλοξενούμενοι αλλά ο Κλεομένης Θεολόγης ήταν καθοριστικός παράγοντας και γλίτωσε την εστία του…

Η Αναγέννηση πίεσε με όλες τις δυνάμεις της στο τέλος, έχασε μια μεγάλη ευκαιρία στο 87′ με τον Τσιρογιάννη όπου σε τετατετ νικήθηκε από τον Μισιρλή, αλλά πήρε το πέναλτι με τον ίδιο παίκτη στις καθυστερήσεις και ο Λώττας ψύχραιμα έκανε το 1-0 κι έδωσε την πολύτιμη νίκη.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Θεολόγης Κ., Εκίζογλου (52’ Θεολόγης Β. – 87’ Βαβλιάκης) Μπακρατσάς (87’ Οικονόμου), Γκουγκούδης (65’ Τσιρογιάννης), Νίκιτς, Αρχοντής, Κουτρομάνος, Μπιτέλης, Τζέκος, Λώττας, Χασομέρης.
ΑΕΤΟΣ: Μισιρλής, Μπάρδας, Δραγατίκης, Σιάτρας, Κουμπούρας, Ζησούλης (78’ Σπανός), Κολοβός, Αλεξανδρής, Κατσαμάγκας (88’ Μουξιός), Μάντζαρης, Λεσάϊ (88’ Μπενεχούτσος).

Δείτε πιο κάτω την εκπομπή “Στη Σέντρα” της Κυριακής από τη Θεσσαλία TV όπου μεταξύ άλλων περιλαμβάνεται το ρεπορτάζ με τα καλύτερα στιγμιότυπα και το γκολ της Αναγέννησης στο ματς με τον Αετό Μακρυχωρίου.