Aπό την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής πριν δύο εβδομάδες και ύστερα από μακρά αγωνιστική απραξία, η Αναγέννηση επανήλθε με έναν και μόνο στόχο στην αγωνιστική δράση:

Τη νίκη σε όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια που θα την φέρουν στην κατάκτηση του τίτλου στον 3ο όμιλο της κατηγορίας και θα της δώσουν το δικαίωμα της συμμετοχής στα play off που θ’ ακολουθήσουν για την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία.
Ο στόχος αυτός δεν μοιάζει ούτε είναι αλαζονικός, αλλά προέρχεται τόσο από την επιθυμία και το σχεδιασμό του συλλόγου, όσο βεβαίως και από τις δυνατότητες που φαίνεται να υπάρχουν.

Ναι, οι “κιτρινόμαυροι” δείχνουν προς όλες τις κατευθύνσεις πως είναι σε θέση στις εναπομείνασσες εννιά αγωνιστικές για την κανονική περίοδο να σημειώσουν μόνο νίκες.
Ήδη “καθάρισαν” με τα δύο παιχνίδια από την επανέναρξη, το “διπλό” στην Πτολεμαίδα επί του Μακεδονικού Φούφα και την σαρωτική επικράτηση έναντι του Οικονόμου Τσαριτσάνης την περασμένη Κυραική στο Δημοτικό Στάδιο.

Επόμενος σταθμός για το συγκρότημα της Καρδίτσας είναι το Προάστιο στο παιχνίδι με τον συντοπίτη ΑΟ Σελλάνων που θα γίνει την προσεχή Κυριακή στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής ημέρας.Σαφέστατα πρόκειται για ένα παιχνίδι με ιδιαιτερότητες καθώς έχει τα χαρακτηριστικά της τοπικής κόντρας και μάλιστα διεξάγεται με αντίπαλο με μια ομάδα που δίνει μάχη για να κρατηθεί στην κατηγορία τα χαρακτηριστικά της οποίας γνωρίζει πλέον αφού έχει ήδη θητεύσει για τέσσερις σεζόν εκεί.

Γνωρίζουν δηλαδή οι “κιτρινόμαυροι” πως για να επικρατήσουν της συμπαθούς ομάδας του Προαστίου που από την πλευρά της έχει δώσει μπόλικες διακρίσεις τα τελευταία χρόνια στο ποδόσφαιρο του Νομού, ότι θα πρέπει να παίξουν πειθαρχημένα, σοβαρά και με υψηλή αγωνιστική διάθεση.

Μόνον έτσι θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για την επικράτηση και την κατάκτηση των τριών υπερπολύτιμων βαθμών που θα τους διατηρήσουν στην κορυφή και ταυτόχρονα δεν θα μειωθεί η διαφορά από τους διώκτες τους.

Στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα αυτή τη στιγμή πέρασε η ομάδα της Φήκης Τρικάλων με το εξ αναβολής ματς που κέρδισε μεσοβδόμαδα και μάλιστα με δύο πόντους απόσταση από το ρετιρέ.

Βασικός αντίπαλος όμως κατά πως φαίνεται στη μάχη της πρωτιάς θα είναι η ΑΕ Καρίτασς. Τουλάχιστον αυτό προκύπτει από τα μέχρι τώρα δεδομένα και απόλυτα σίγουροι δεν μπορεί να είμαστε γιατί μιλάμε για ποδόσφαιρο και μάλιστα για μια διοργάνωση που έχει περάσει από χίλια κύματα…

Η προετοιμασία συνεχίστηκε χθες το απόγευμα με απογευματινή προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο και θα ολοκληρωθεί σήμερα με την τεχνική ηγεσία να κάνει και τον απολογισμό σχετικά με το αν υπάρχουν προβλήματα αγωνιστικής φύσεως.
Ο Σέρβος Νίκολα Καρακλάγιτς που λόγο τραυματισμού δεν αγωνίστηκε στο ματς με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, θα είναι πιθανότατα στα σχέδια της τεχνικής ηγεσίας.
Σήμερα η εικόνα για την κατάσταση που βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές θα είναι πιο ολοκληρωμένη και αύριο μετά το πέρας της πρωινής χαλαρής προπόνησης θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία και άπαντες θα αναμένουν την έναρξη του αγώνα.