Τον τελευταίο καιρό, στην προαναγγελία των αγώνων της Αναγέννησης στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής (κανονική περίοδος και play off), η λέξη “καθοριστικό” είναι κυρίαρχη!
Και πράγματι δεν υπήρξε ούτε ένας αγώνας απ’ αυτούς που προηγήθηκαν που να μην έκρινε πράγματα για την πορεία των “κιτρινόμαυρων” αφού μιλάμε για μια σεζόν που ολοκληρώνεται “μισή” και… εν ριπή οφθαλμού! Τα λάθη είναι απαγορευτικά και όποιος τα κάνει χάνει και το… τρένο, ιδιαίτερα αν αυτό οδηγεί στην άνοδο!

Από την οποία η Αναγέννηση αν καταφέρει και κερδίσει την προσεχή Κυριακή τον Αχέροντα Καναλακίου θα απέχει στην κυριολεξία μια… ανάσα!!!
Ετσι, λοιπόν, ο αγώνας που έρχεται και είναι ο προτελευταίος της διαδικασίας για το συγκρότημα της πόλης μας εμπεριέχει τεράστια σημασία καθώς αν έλθει το επιτυχές αποτέλεσμα ανοίγει διάπλατα η πόρτα για την επιστροφή στον χάρτη του Ελληνικού ποδοσφαίρου!

Αυτό, δηλαδή, που φάνταζε όνειρο… θερινής νυκτός όταν η Αναγέννηση βολόδερνε στις κοινότητες του Νομού και στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΚ και μάλιστα με την ξαφνική διακοπή λογω της πανδημίας έμενε και δεύτερη στη βαθμολογία, είναι πολύ κοντά στο να γίνει ζώσα πραγματικότητα!

Το πόσο σημαντικό είναι αυτό για το σύλλογο αλλά και για την ίδια την πόλη το έχουμε αναλύσει πάμπολλες φορές και το αντιλαμβάνεται και ο κάθε καλοπροαίρετος Καρδιτσιώτης που είδε την περιοχή του να καταποντίζεται σε πολλά επίπεδα, ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό.
Δύο ματς, λοιπόν, απομένουν, δύο ενενηντάλεπτα γεμάτα ενδιαφέρον. Με τέσσερις βαθμούς η άνοδος είναι βέβαιη! Το πρώτο και κυρίαρχο μέλημα αυτή τη στιγμή όμως είναι η νίκη στο παιχνίδι της Κυριακής.

Ο Αχέρων, έχει τρεις βαθμούς και εξακολουθεί φυσικά να είναι στο κόλπο για τη διεκδίκηση του ενός εκ των δύο εισιτηρίων. Θα έλθει, στην Καρδίτσα για να κάνει ο,τι καλύτερο μπορεί καθώς αν πάρει αποτέλεσμα υποδέχεται στη συνέχεια τον Διαγόρα Στεφανοβικείου και θα χει πολύ μεγάλες πιθανότητες να κάνει την υπέρβαση! Γενικώς ο όμιλος είναι ακόμη ανοιχτός σε κάθε ενδεχόμενο και άπαντες διατηρούν ελπίδες.

Αυτό που πρέπει να κάνει η Αναγέννηση είναι αυτό που έκανε όλη τη σεζόν. Να βασίζεται στις δικές της δυνάμεις και να μην ασχολείται με τους… συνδυασμούς. Ετσι άλλωστε πήγε στην Καρίτσα και πηρε το “διπλό” στον τελικό της πρωτιάς, έτσι πρέπει να πάει και στον αγώνα της Κυριακής με τον Αχέροντα και μετά στο Στεφανοβίκειο…