Τη ματαίωση της διοργάνωσης του δεύτερου εκπτωτικού χωριού στο χώρο των καπναποθηκών, επέφεραν οι περιορισμένες συμμετοχές των εμπόρων.
Το εγχείρημα του Επιμελητηρίου Καρδίτσας που ξεκίνησε πέρυσι σε συνεργασία με τους εμπορικούς συλλόγους ως «απάντηση» στην ετήσια εμποροπανήγυρη, δεν ευδοκίμησε φέτος. Λίγες ημέρες πριν την προγραμματισμένη έναρξη του δεύτερου εκπτωτικού χωριού, δεν καλύφθηκε το όριο συμμετοχών, εξέλιξη που οδήγησε τη Διοίκηση του ΕΒΕ στη ματαίωση της διοργάνωσης.
Συγκεκριμένα, οι συμμετοχές κάλυπταν περίπου 300 τμ εμβαδού στο χώρο των καπναποθηκών, αρκετά χαμηλότερα από το συμφωνηθέν όριο των 800τμ.
Να θυμίσουμε, ότι τις τελευταίες ημέρες το ΕΒΕ κρατούσε στάση αναμονής, περιμένοντας την τελική απόφαση εμπόρων που είχαν εκδηλώσει αρχικά ενδιαφέρον για συμμετοχή στο εκπτωτικό χωριό. Τελικά η αδυναμία επίτευξης του στόχου, επέφερε τη ματαίωση της διοργάνωσης που είχε προγραμματιστεί να λάβει χώρα το διάστημα 19-26 Οκτωβρίου στις καπναποθήκες απέναντι από την ετήσια εμποροπανήγυρη.