Με ένα σπουδαίο παιχνίδι ξεκινά τη φάση του “Top 8″ της Α2 κατηγορίας του μπάσκετ ο ΑΣ Καρδίτσας στο νέο κλειστό της πόλης μας.

Οι “κυανόλευκοι” ρίχνονται στη “μάχη” της “οκτάδας” αύριο Τετάρτη 2/1 αντιμετωπίζοντας τον Ολυμπιακό σ’ ένα ματς αναμφίβολα ιδιαίτερο και εξαιρετικά ενδιαφέρον, μόνο και μόνο για το όνομα του αντιπάλου!

Το μόνο άσχημο είναι ότι δεν μπορεί λόγω των περιοριστικών μέτρων να το παρακολουθήσει ο κόσμος που υπό διαφορετικές συνθήκες θα κατέκλυζε την εξέδρα όπως συνέβη και κατά την περσινή σεζόν.
Τότε που ο ΑΣΚ αντιμετώπιζε πάλι τη συγκεκριμένη μεγάλη ομάδα του ελληνικού μπάσκετ και κατέγραφε μια τεράστια νίκη (ΦΩΤΟ) που θα μείνει παρακαταθήκη στην ιστορία που δημιουργεί! Φέτος ο Ολυμπιακός δίνει μάχη για την πρωτιά και την απευθείας άνοδο με βασικό ανταγωνιστή τον Απόλλωνα Πάτρας, τον οποίο οι Καρδιτσιώτες είχαν κερδίσει στον πρώτο γύρο μέσα στην Πάτρα!!!

Οι “ερυθρόλευκοι” έρχονται στην Καρδίτσα να πάρουν τη νίκη που θα τους δώσει ώθηση για το στόχο τους, αλλά το αν θα τα καταφέρουν θα εξαρτηθεί εν πολλοίς από την αγωνιστική παρουσία των παικτών της ομάδας μας…
Θυμίζουμε ότι πριν τη διακοπή στο βοηθητικό του Ειρήνης και Φιλίας ο ΑΣΚ είχε κάνει μια καταπληκτική εμφάνιση και έχασε από τον σημερινό αντίπαλό του, στις λεπτομέρειες στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ME LIVE STREAMING

Από το κανάλι του συλλόγου στο Youtube θα έχουν τη δυνατότητα οι φίλαθλοι να παρακολουθήσουν ζωντανά την εξέλιξη του αγώνα που θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα.

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να παρακολουθήστε την αναμέτρηση: