Tην πρώτη ομαδική προπόνηση ύστερα από 4,5 μήνες απόλυτης απραξίας λόγω του lockdown πραγματοποίησε χθες το απόγευμα στο προπονητήριο “Γιώργος Μπαζής” η Αναγέννηση!

Προχθες η προπόνηση έγινε σε γκρουπ και χθες προπονήθηκαν όλοι μαζί, κάτι που είχε να συμβεί από τον περασμένο Νοέμβριο!

Συγκεκριμένα οι προπονήσεις για την Αναγέννηση, αλλά και για όλες τις ομάδες της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας διακόπηκαν στις 7 Νοεμβρίου και από τότε ακολούθησε ένα μακρύ διάστημα αδράνειας καθώς το συγκεκριμένο πρωτάθλημα συμπεριελήφθηκε σε εκείνα που μπήκαν στον “πάγο”!

Από τότε, όπως γράψαμε και στο χθεσινό ρεπορτάζ, άλλαξαν πολλά στην ομάδα με αποκορύφωμα το διαζύγιο με τον Μιχάλη Ζιώγα που επιβεβαιώθηκε με την επίσημη ανακοίνωση των “κιτρινόμαυρων”.

Την προπόνηση έκανε χθες ο γυμναστής Δημήτρης Αετόπουλος και η ομάδα βρίσκεται πλέον στην αναζήτηση προπονητή.

Σ’ ο,τι αφορά την περίπτωση του Περικλή Αμανατίδη, πράγματι υπάρχει ανοιχτός δίαυλος επαφής και κατα πως φάνηκε μια καταρχήν συμφωνία, αλλά μέχρι αυτή να πιστοποιηθεί δεν μπορούμε να πούμε κάτι σίγουρο.

Ο θεσσαλονικέας τεχνικός έδωσε το παρών την περασμένη Τρίτη, αλλά στη συνέχεια αναχώρησε.
Στην χθεσινή συγκέντρωση στο “Γιώργος Μπαζής” το παρών έδωσε από πλευράς διοίκησης ο Δημήτρης Σακελλάρης και το μέλος της ερασιτεχνικής Βαγγέλης Φαλιάγκας.

Ο Αετόπουλος προπόνησε τους παίκτες μ’ ένα πρόγραμμα βεβαίως προσαρμοσμένο ειδικά στις έκτακτες συνθήκες που επικρατούν, αφού ουσιαστικά μιλάμε για επανέναρξη της προετοιμασίας!

Όλο αυτό το διάστημα οι ποδοσφαιριστές έκαναν ατομική προπόνηση, η οποία βεβαίως δεν μπορεί όσο καλή και προσεγμένη να είναι, να αντικαταστήσει αυτή που αφορά στη δραστηριότητα μιας ομάδας που μάλιστα έχει και υψηλούς στόχους.

Το ερώτημα βεβαίως πλέον έχει να κάνει με το πότε θα ξεκινήσει (και αν) το πρωτάθλημα. Χθες ο πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ Παναγιώτης Δημητρίου έκανε λόγο για επανέναρξη στις 4 Απριλίου.
Όλα αυτά όμως, όπως έχει αποδείξει η εμπειρία, είναι σχετικά. Αλλωστε χθες υπήρξε ένα ακόμη αρνητικό ρεκόρ με τα κρούσματα της πανδημίας…