Με την διαδικασία της κλήρωσης ολοκληρώθηκε η διοργάνωση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Καρδίτσας, και τον Ατρόμητο Παλαμά να είναι ο τυχερός!!!

Με έναν πραγματικά τραγικό τρόπο είχαμε το τέλος μιας διοργάνωσης λόγω της απαράδεκτης απόφασης της ΕΠΟ να διακόψει τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα για την… προστασία της δημόσιας υγείας στις 30 Απριλίου, την στιγμή που το άλλο Σαββατοκύριακο ξεκινούν τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ της super league!!!

Η διαδικασία περιελάμβανε μια κληρωτίδα με εννιά μπαλάκια όπου οι εκπρόσωποι των δύο ομάδων (Ατρόμητος και Αναγέννησης) κ.κ. Τσούπος και Γώγος θα επέλεγαν από ένα και όποιος πετύχαινε τον μεγαλύτερο αριθμό θα ήταν ο νικητής!!!

Ο πρόεδρος του Ατρομήτου Παλαμά κ. Τσούπος τράβηξε το Νο 9 και ο εκπρόσωπος της Αναγέννησης κ. Γώγος το Νο 5!!!

Αυτό σημαίνει ότι η ομάδα του Παλαμά θα εκπροσωπήσει το Νομό Καρδίτσας τη νέα σεζόν στο Κύπελλο Ελλάδας!

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ

Η θλιβερή αυτή διαδικασία φυσικά θα μείνει στην ιστορία. Η Αναγέννηση κατέθεσε πριν την κλήρωση επιστολή της διοίκησης και υπογραφή του προέδρου Θέμη Καραμπεκου στην οποία τονίζει:

“Το ΔΣ της Αναγέννησης δηλώνει απερίφραστα ότι είναι συνολικά αντίθετο με τη διαδικασία της κλήρωσης ως τρόπο ανάδειξης του Κυπελλούχου της ΕΠΣ Καρδίτσας για την τρέχουσα περίοδο. Πιστεύουμε ότι τόσο οι πρωταθλητές όσο και οι Κυπελλούχοι πρέπει ν’ αναδεικνύονται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και όχι με κληρώσεις. Ως εκ τούτου η παρουσία εκπροσώπου μας στη σημερινή κλήρωση ουδόλως συνιστά αποδοχή της επιλεχθείσας διαδικασίας. Αποτελεί, όμως, την έκφραση σεβασμού προς τους θεσμούς και τη διοργανώτρια αρχή ΕΠΣ Καρδίτσας και ειδικώς της διοίκησης αυτής που πασχίζει για το καλό του ποδοσφαίρου του Νομού μας”.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί όλη την διαδικασία.