Κανονικά, με παράκαμψη μέσω Θήβας λόγω των πυρκαγιών και με μικρή χρονική καθυστέρηση, γίνονται τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ Καρδίτσας από και προς την Αθήνα.

«Από Θήβα γίνεται παράκαμψη προς Μαγούλα και από εκεί προς Ελευσίνα, με χρονική καθυστέρηση της τάξης της μισής ώρας, σε σχέση με την κανονική διάρκεια του ταξιδιού» επισημαίνει στο “ΝΑ” ο Πρόεδρος του ΚΤΕΛ Καρδίτσας κ. Χρυσ. Πεσλής.

Στο ερώτημα αν υπήρξαν ακυρώσεις από πολίτες, που ανέβαλαν το ταξίδι τους με το ΚΤΕΛ λόγω των πυρκαγιών, απαντησε ότι όχι μόνο δεν υπήρξαν ακυρώσεις αλλά εξαιτίας της αναστολής των δρομολογίων του τρένου , υπήρξε αύξηση στη ζήτηση. Επιπλέον σύμφωνα με τον κ. Πεσλή οι περισσότεροι επιβάτες ταξιδεύουν για τις θερινές διακοπές τους και έχουν ήδη κλείσει και προγραμματίσει τη διαμονή τους στον προορισμό τους οπότε δεν ακυρώνουν το ταξίδι τους.

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Αναστέλλεται η κυκλοφορία αμαξοστοιχιών Αναστέλλεται η κυκλοφορία των αμαξοστοιχιών 56 και 57 στην διαδρομή Αθήνα- Θεσσαλονίκη-Αθήνα, ανακοίνωσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ, εξαιτίας της συνεχιζόμενης κατάστασης στο μετωπο της πυρκαγιάς στο τμήμα Αθήνα- Οινόη. Νωρίτερα η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ανακοίνωσε και την αναστολή των δρομολογίων των αμαξοστοιχιών 54 και 55.