Η νέα προσπάθεια της Αναγέννησης που μπήκε ήδη στις… “ράγες”, είναι πλέον σε επαγγελματικά δεδομένα και με πολύ υψηλότερες απαιτήσεις.

Γίνεται, λοιπόν, εύκολα αντιληπτό πως για να έχει επιτυχία το εγχείρημα, για να φθάσουμε σε ακόμη μεγαλύτερες συγκινήσεις απ’ αυτές που ζήσαμε φέτος με τη θριαμβευτική πορεία των “κιτρινόμαυρων” στη Γ’ Εθνική, θα πρέπει να στηρίξει όλη η πόλη επί της πράξης!
Αρχής γενομένης από τους θεσμικούς φορείς και εκπροσώπους των πολιτών στα κέντρα αποφάσεων, οι επιχειρηματίες της περιοχής, αλλά και ο απλός φίλαθλος κόσμος με τη συμμετοχή του.

Το πρωί της Τρίτης (3/8) ο πρόεδρος της Αναγέννησης Δημήτρης Παπαδημητρίου επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Καρδίτσας Βασίλη Τσιάκο και ο τελευταίος τον συνεχάρη για την καταπληκτική πορεία και την άνοδο. Ταυτόχρονα προμηθεύτηκε και το εισιτήριο διαρκείας για τη νέα σεζόν.
Χαρακτηριστικό είναι και το δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Δήμος για την χθεσινή επίσκεψη το οποίο αναφέρει τα εξής:

“Τον πρόεδρο της Αναγέννησης Καρδίτσας κ. Δημ. Παπαδημητρίου δέχθηκε το πρωί της Τρίτης στο γραφείο του ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος. Ο κ. Τσιάκος συνεχάρη και δια ζώσης τον πρόεδρο της ΑΣΑ για την επιτυχία της ομάδας και ευχήθηκε πετυχημένη πορεία στη Β΄ εθνική κατηγορία όπου θα αγωνίζεται στη νέα περίοδο. Ο Δήμαρχος επισήμανε ότι η άνοδος της ομάδας στις επαγγελματικές κατηγορίες αποτελεί σημαντική επιτυχία, την οποία θα πρέπει όλοι να στηρίξουμε, καθώς προκύπτουν γενικότερα οφέλη για την περιοχή μας. «Στηρίζουμε την Αναγέννηση όπως γενικότερα στηρίζουμε το σύνολο του επαγγελματικού και ερασιτεχνικού αθλητισμού της περιοχής μας» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Β. Τσιάκος. Επίσης ο Δήμαρχος κάλεσε τους συμπολίτες να στηρίξουν έμπρακτα την ομάδα. Από την πλευρά του ο κ. Παπαδημητρίου ευχαρίστησε το Δήμαρχο για τη στήριξη και υπογράμμισε ότι η διοίκηση καταβάλλει συστηματική προσπάθεια για να πρωταγωνιστήσει η ομάδα στην νέα αγωνιστική περίοδο. Η συνάντηση έκλεισε με τον δήμαρχο να προμηθεύεται εισιτήριο διαρκείας. “