Mέσα σε  εξαιρετικά ευχάριστο κλίμα λόγω και των γενεθλίων της ομάδας που συμπληρώνει 117 χρόνια ζωής, αλλά κυρίως  για τα μεγαλεπήβολα σχέδια που είναι ήδη σε εφαρμογή με την θριαμβευτική της επιστροφή στο προσκήνιο του Ελληνικού ποδοσφαίρου, πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου του προέδρου και των στελεχών της Αναγέννησης!

«Μια ομάδα, μια καρδιά» ήταν τα λόγια που ακούστηκαν κάποια στιγμή (από τον κ. Μυροφορίδη) στις τοποθετήσεις του προέδρου Δημήτρη Παπαδημητρίου, του προπονητή Περικλή Αμανατίδη και του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ Παύλου Μυροφορίδη και πιστεύουμε ότι αυτός είναι και ο τίτλος που περιγράφει απόλυτα τη σημερινή πραγματικότητα του λαοφιλούς σωματείου!

Ένα σωματείο που διανύει τις πιο παραγωγικές ημέρες του ύστερα από την αφάνεια στην οποία είχε περιέλθει εξαιτίας της τραγικής διοικητικής διαχείρισης που προηγήθηκε…

Ενας ακόμη τίτλος που περιγράφει την ατμόσφαιρα της ομάδας και τη σημερινή κατάσταση είναι τα λόγια του Δημήτρη Παπαδημητρίου που έχει ήδη σηκώσει στις πλάτες του το φορτίο αυτής της ομάδας και την έχει καταστήσει μέσα σε χρόνο μηδέν από “εξαφανισμένη” σε πρωταγωνίστρια:

“Ηρθα για να μείνω…” είπε ο πρόεδρος σε σχετική ερώτηση για τον ορίζοντα της ενασχόλησής του με την Αναγέννηση, κάνοντας σαφές πως αυτή η προσπάθεια που είναι ήδη σε εξέλιξη έχει πολύ και σπουδαίο μέλλον!!!

Τον λόγο στην αρχή πήρε ο πρόεδρος Δημήτρης Παπαδημητρίου περιγράφοντας συνοπτικά όλα όσα έχουν λάβει χώρα από την ώρα που ανέλαβε τα ηνία και δεν έκρυψε ότι ο στόχος είναι να φθάσει η ομάδα εκεί που δεν έφθασε ποτέ. Στην άνοδο!

Τόνισε με έμφαση ότι στόχος του είναι να οργανωθεί η Αναγέννηση σε απολύτως επαγγελματικά πρότυπα, να προσέξει τις βάσεις και τις ακαδημίες της και να γίνει ένας αθλητικός οργανισμός που θα τον απολαμβάνει η Καρδίτσα.

Διευκρίνισε (προς όσους έχουν απορίες) ότι αυτός ελέγχει και την Ερασιτεχνική που την ανέλαβε όταν ο σύλλογος περνούσε τις χειρότερες στιγμές και είναι αυτός που έχει τον πρώτο λόγο και τελευταίο για ό,τι αντιπροσωπεύει αυτή τη στιγμή την ομάδα.

Τέλος δήλωσε ικανοποιημένος από την διάθεση και τη θέρμη με την οποία αγκάλιασε ο κόσμος την ομάδα μέχρι στιγμής, ευχαρίστησε το Δήμαρχο κ. Τσιάκο και τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΚ κ. Ρόβα για όσα έγιναν στο Στάδιο που βρισκόταν σε άθλια κατάσταση πριν λίγο καιρό και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι αυτά που έρχονται για το σύλλογο θα είναι πολύ σπουδαιότερα απ’ αυτά που προηγήθηκαν.

Ακολούθησε η τοποθέτηση του Περικλή Αμανατίδη που θυμήθηκε την πρότερη θητεία του στο σύλλογο και την δική του παλαιότερη τοποθέτηση ότι αν ξαναέρχονταν στην Αναγέννηση θα το έκανε για να διεκδικήσει η ομάδα την υπέρατατη διάκριση. Αυτές οι προϋποθέσεις υπάρχουν, τόνισε, αναφερόμενος στην παρουσία του προέδρου που άρχισε ήδη να υλοποιεί το όραμα.

Δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από τις συνθήκες, από το ρόστερ που έχει συγκροτήσει η Αναγέννηση και σημείωσε με έμφαση ότι πίσω από την ομάδα που θα βλέπουμε την Κυριακή, λειτουργεί μια άλλη ομάδα στελεχών που θα στηρίζουν την προσπάθεια και την καθημερινότητά της.

Ο τεχνικός διευθυντής Παύλος Μυροφορίδης στάθηκε κι αυτός στον εξαιρετικό σχεδιασμό που έχει γίνει, στις συνθήκες που διασφαλίζει η διοίκηση, στη βάση της που είναι το προπονητήριο στο “Γιώργος Μπαζής”, ανέφερε ότι είναι εξαιρετικής σημασίας να επιτευχθεί η απόλυτη συσπείρωση με τον κόσμο και να γεμίσει το γήπεδο και υπογράμμισε με έμφαση ότι η ομάδα αυτή χτίζεται για να είναι πρωταγωνίστρια!

“Σεβόμαστε όλες τις ομάδες που θα είναι αντίπαλοί μας, αλλά δεν φοβόμαστε κανέναν και θα διεκδικούμε τη νίκη κάθε Κυριακή” δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στη συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Συλλόγου παρέστη και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Φώτης Κουκουράβας.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο  αποσπάσματα από όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη από την κάμερα της θεσσαλιας ΤV.