Η καταπληκτική μπασκετική παρέα που έφερε το μπάσκετ της Καρδίτσας εκεί που ουδέποτε από καταβολής είχε φθάσει, ξεκίνησε για άλλη μία… περιπέτεια!

Το απόγευμα της Δευτέρας στο μεγάλο κλειστό γυμναστήριο της πόλης οι “κυανόλευκοι” του ΑΣ Καρδίτσας άνοιξαν και επίσημα με την πρώτη τους προπόνηση την αυλαία της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Οργανωμένοι με τον καλύτερο τρόπο σε όλα τα επίπεδα, με σημαντική ενίσχυση στο ρόστερ και με τη διοίκηση Δεληγιάννη με παροιμιώδη συνοχή και διάθεση  θα μπουν στη νέα χρονιά με υψηλούς στόχους και φιλοδοξίες κάνοντας αυτό που ξέρουν πολύ καλά: Διαφημίζοντας την πόλη στο πανελλήνιο, όχι μόνο για την αγωνιστική τους παρουσία, αλλά για τη σταθερότητα και τη σοβαρότητα με την οποία δραστηριοποιούνται στο χώρο…

Ο ΑΣΚ βάζει τον πήχη ψηλά φέτος! Αλλά πάντα με σύνεση, οργανωτικό πνεύμα και απόλυτη γνώση του περιβάλλοντος και φυσικά του αντικειμένου.

Το σημαντικότερο ότι επιστρέφει – επιτέλους – ο κόσμος που έλλειψε τόσο πολύ λόγω της πανδημίας και οι Καρδιτσιώτες αποκτούν και πάλι μια πολύ σημαντική επιλογή για την ψυχαγωγία τους από την ομάδα που τους πρόσφερε τόσες χαρές τα τελευταία χρόνια.

Ο “ΝΕΟΣ ΑΓΩΝ” που καταγράφει την πορεία των “κυανολεύκων” από τα σπάργανα (όπως και όλες τις αθλητικές εκφράσεις του Νομού μας) ήταν φυσικά στην “πρώτη” και απαθανάτισε κάποια χαρακτηριστικά στιγμιότυπα.

• Δείτε στο παρακάτω βίντεο εικόνες από την “πρώτη” καθώς και δηλώσεις των ανθρώπων της ομάδας.