Πριν καλά καλά πάρουν ανάσα από το ταξίδι στη μακρινή Αριδαία, οι παίκτες της Αναγέννησης και το τεχνικό τιμ, θα πρέπει να ξαναμπούν στο… πούλμαν σήμερα για άλλο ένα ταξίδι κι άλλον έναν αγώνα!

Το πρόγραμμα αύριο το απόγευμα περιλαμβάνει την εξ αναβολής αναμέτρησης με τον ΠΟΤ Ηρακλή στο Καυταντζόγλειο της Θεσσαλονίκης και οι “κιτρινόμαυροι” δεν θα προλάβουν ούτε καν να ξεκουραστούν!

Αλλωστε έτσι όπως τα έχουν καταφέρει φέτος τα φοβερά μυαλά που διοικούν τη super league 2, μαζί με την έξαρση της πανδημίας που προέκυψε και προκάλεσε σωρεια αναβολών, εξελίσσεται μια διοργάνωση πέρα από κάθε λογική.
Μιλάμε για έναν καταποντισμό των αθλητών που καλούνται πέρα από τα ταξίδια να αγωνίζονται και μάλιστα να είναι σε καλή κατάσταση!

Για προετοιμασία πλέον δεν μπορεί να γίνει λόγος, παρα μόνον για ειδικό πρόγραμμα χαλάρωσης ώστε ν’ αναπληρώνουν οι παίκτες τις δυνάμεις τους και να πηγαίνουν από ένα ματς στο άλλο.

Η αυριανή αναμέτρηση είναι εξαιρετικά δύσκολη, αλλά και μια ευκαιρία για την ομάδα να βγάλει αντίδραση για να αφήσει πίσω της την ήττα από τον Αλμωπό δεκδικώντας το καλύτερο που μπορεί και όσες πιθανότητες έχει για την προσέγγιση της κορυφής.

Να μην ξεχνάμε πως η Αναγέννηση εξακολουθεί να είναι ψηλά στη βαθμολογική κατάταξη και διαγράφει ήδη μια εξαιρετική πορεία…