Τις προφανείς δυσκολίες να ελεγχθεί η κατάσταση με τα μέτρα για την πανδημία σε νησιά όπως η Μύκονος φανερώνει η πραγματικότητα για τις προθέσεις των τουριστών που καταλήγουν σε έναν τέτοιο προορισμό…

Τα ξημερώματα, μετά από σχετική καταγγελία για διατάραξη, η ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποίησε έφοδο σε βίλα στη Μύκονο, που παρανόμως και ενάντια στα μέτρα που έχουν επιβληθεί, διοργανωνόταν πάρτι στο οποίο συμμετείχαν τουλάχιστον 500 άτομα διαφόρων εθνικοτήτων.

Μάλιστα, η Αστυνομία εντόπισε και συνέλαβε ζευγάρι τουριστών που είχαν σπάσει την καραντίνα η οποία τους είχε επιβληθεί σε ξενοδοχείο αναφοράς κρουσμάτων, αφού η κοπέλα από την Βενεζουέλα είχε βρεθεί θετική στον κορονοϊό, μαζί με τον Ισπανό σύντροφό της αποφάσισαν να «αποδράσουν» από το ξενοδοχείο αναφοράς και να πάνε στο πάρτι με όσους κινδύνους αυτό έχει για τους υπόλοιπους που παρευρίσκονταν εκεί σε συνθήκες συνωστισμού.

Μάλιστα, στην κατοχή του νεαρού ζευγαριού βρέθηκαν και μικροποσότητες κοκαΐνης και συνελήφθησαν.

Το πάρτι έλαβε τέλος και αργότερα εντοπίστηκε ο Έλληνας διαχειριστής της βίλας ο οποίος επίσης συνελήφθη για παραβάσεις σχετικές με τα περιοριστικά μέτρα για την διάδοση της πανδημίας.

Πηγή : new247