•Συνεχίζονται σήμερα οι αρχαιρεσίες

Άρχισαν χθες οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των νέων οργάνων του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ στο Νομό Καρδίτσας. Η εκλογική διαδικασία ξεκίνησε χθες στο Εργατικό Κέντρο Καρδίτσας και θα συνεχιστεί σήμερα. Οι συνταξιούχοι- μέλη του σωματείου μπορούν να προσέλθουν στις κάλπες από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.

Όπως τονίζει το σωματείο, παρά τις απαγορεύσεις της πανδημίας συνέχισε την αγωνιστική του δράση και παίρνοντας όλα τα μέτρα προστασίας έλαβε μέρος στις κινητοποιήσεις της Συντονιστικής Επιτροπής των Ομοσπονδιών των Συνταξιούχων αλλά και σε μια σειρά αγωνιστικές εκδηλώσεις του εργατικού κινήματος και των υγειονομικών. Κινητοποιήσεις οι οποίες αφορούσαν τα προβλήματα της υγείας, οικονομικά ζητήματα και άλλα θεσμικά αιτήματα των συνταξιούχων και πέτυχε κάποιες λύσεις.

Όμως τα σοβαρά προβλήματα των συνταξιούχων συνεχίζουν να υπάρχουν και να μεγαλώνουν με τις αποφάσεις που παίρνει η κυβέρνηση. «Χρειάζεται όμως γερό και μαζικό σωματείο για να πετύχουμε μεγαλύτερες νίκες και να δικαιωθούμε» σημειώνει χαρακτηριστικά.