Ανεβάζει ψηλά τον πήχυ για τις δραστηριότητές του τη νέα χρονιά ο Φυσιολατρικός Ομιλος Καρδίτσας. Το διοικητικό συμβούλιο του ομίλου έχει ήδη προγραμματίσει ενα πλούσιο πρόγραμμα δράσεων για τη νέα χρονιά που τυπικά άρχισε χθες με τον καθιερωμένο αγιασμό. Στις εγκαταστάσεις του ομίλου χθες το πρωί διοίκηση και μέλη του ομίλου παρακολούθησαν την τελετή του αγιασμού για την εναρξη της νεάς χρονιάς και αντάλλαξαν ευχές για δράση και δημιουργία. Ο Προεδρος του ΦΟΚ κ. Βασίλης Τσαντήλας κάλεσε τα μέλη να δραστηριοποιηθούν ποικιλλοτρόπως ώστε ο όμιλος να αφήσει ενα διακριτό στίγμα στα δρώμενα της πόλης και φέτος.

Η αρχή θα γίνει το τριήμερο 28, 29 και 30 Σεπτεμβρίου με το Φεστιβαλ Αθλητισμού, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος που είναι αφιερωμένο στη Μακεδονία και τη προστασία των Αγράφων.

Ο ΦΟΚ στα 44 χρόνια της λειτουργίας του έχει πρωτοστατήσει και έχει σημαντική προσφορά σε θεματα πολιτισμού, αθλητσμού, περιβάλλοντος, ψυχαγωγίας και εκδρομικών αποδράσεων. Σήμερα ο ΦΟΚ λειτορυγεί τα εξής τμήματα με έμπειρους και ικανούς υπεύθυνους: σκάκι, πινγκ πονγκ, χορωδία, χορός, ζωγραφική, εκδρομές, πεζοπορία-ποδηλασία και δανειστική βιβλιοθήκη. Σημειώνεται ότι τα παιδικά τμήματα χορού είναι δωρεάν ενώ το τμήμα ζωγραφικής είναι δωρεάν για δυο μήνες. Για εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο του ομίλου: 2441028448.