ΤΟΥ ΘΕΟΔΟΣΗ ΚΑΤΣΑΡΑ

ΌΠΩΣ διαπιστώνουμε, για άλλη μία φορά, δεν αλλάζει τίποτα ως προς τον τρόπο… ανάπτυξης της Καρδίτσας! Μπορεί στις εκλογές ν’ αλλάζουν οι κυβερνήσεις, τα πρόσωπα στους θώκους εξουσίας, αλλά η γραμμή παραμένει σταθερή! Τίποτα και κανένας δεν φρενάρει την… αναπτυξιακή πορεία του νομού μας!

ΟΠΩΣ διαπιστώνουμε και με τους νέους εκπροσώπους μας στα κέντρα αποφάσεων, οι οποίοι αναδείχθηκαν στις πρόσφατες εκλογές, πάμε δυνατά, όπως άλλωστε συνέβαινε και με τους προηγούμενους! Να μας έχει ο μεγαλοδύναμος γερούς να τους… αποκαθιστούμε όλους με τη σειρά και να λύνουμε τα όποια προβλήματά τους! Να μην αφήσουμε ούτε έναν παραπονεμένο… Με τόση προσφορά στον τόπο το δικαιούνται άπαντες!

Η ΜΕΓΑΛΗ πλάκα είναι ότι προσπαθούν ορισμένοι να διαχωρίσουν τους πολιτικούς μας ταγούς σε παρατάξεις. Να προσδώσουν στη δράση τους διαφορετικό πολιτικό υπόβαθρο. Οχι αγαπητοί μου! Μπροστά στο συμφέρον του τόπου, όπως έχει αποδειχθεί διαχρονικά, παραμερίζονται όλα τα υπόλοιπα, ακόμη και η ιδεολογική ταυτότητα του καθενός!

ΚΑΙ γνωρίζετε, φαντάζομαι, πως όταν μιλάμε για ιδεολογική ταυτότητα για τους συγκεκριμένους, δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους! Υπηρετούν πιστά τις ιδέες τους, ακόμη και εις βάρος των δικών τους συμφερόντων κάτι που διακρίνεται πολύ εύκολα στην καθημερινή στάση ζωής. Δεν κάνουν εκπτώσεις σε τέτοια πράγματα. Kι όμως για χάρη της περιοχής που τους αναδεικνύει, καταπίνουν τα πάντα και αγωνίζονται νυχθημερόν για τη πρόοδό της!

ΚΙ ΕΔΩ που τα λέμε, δεν χρειάζεται ν’ αναδείξουμε εμείς το έργο τους. Μιλάει η εικόνα του Νομού από μόνη της. Δεν χωράνε λόγια εδώ, μιλάνε τα έργα! Κοιτάξτε που ήταν η Καρδίτσα τις προηγούμενες δεκαετίες και που έφθασε τώρα. Δεν υπάρχει στοίχημα που να μην έχει κερδίσει…

ΑΠΟ ΠΟΥ θέλετε να το πιάσουμε; Οικονομικά; Κοινωνικά; Αθλητικά; Μην κοιτάζετε αυτές τις ψευτο έρευνες που έχουν κατατάξει το νομό στην προτελευταία θέση σε όλη την Ελλάδα. Βαλτοί είναι όλοι αυτοί!

ΑΛΛΩΣΤΕ η κοινωνία δεν θέλει διαπιστευτήρια για να καταλήξει σε συμπεράσματα Ζει στο πετσί της την πρόοδο, βλέπει και κρίνει καθημερινά. Και επειδή είναι υποψιασμένη, απαιτητική, διεκδικητική και πάντα σε εγρήγορση, δρα και αναλόγως αναδεικνύοντας τους καταλληλότερους κάθε φορά…

ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ φυσικά, πάντα, για τις επιλογές της. Γι’ αυτό και ζουμε ημέρες… φωτεινές, ημέρες όμορφες και γαλήνιες, γεμάτες αγάπη κατανόηση και αλληλεγγύη για το συνάνθρωπο!

ΚΥΡΙΩΣ αυτό το τελευταίο, την αλληλευγγύη, μυρίζει στην ατμόσφαιρα οτι θα τη ζήσουμε πολύ έντονα στους καιρούς που έρχονται!

Η ΕΡΩΤΗΣΗ

Πόση ανάπτυξη μπορεί ν’ αντέξει ένας υγιής οργανισμός;

ΤΟ ΡΗΤΟ

«Τίμιος πολιτικός είναι εκείνος που όταν εξαγοραστεί παραμένει εξαγορασμένος»

SIMON CAMERON – ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ

παραΣΠΟΝΤ(ί)ΕΣ

Τρία – τέσσερα “ορκ” από την… Αρια Φυλή που γράφουν το όνομά τους με διακόσια ορθογραφικά λάθη, επιτέθηκαν με ρατσιστικά συνθήματα στον Αφρικανό ποδοσφαιριστή του Αρη Αμπού Μπα στο μάτς με την ΑΕΛ…

Τους χαρακτηρίζει…
Άθλιο περιστατικό, που προφανώς δεν χαρακτηρίζει την κοινωνία της Λάρισας, ούτε φυσικά την ομάδα της ΑΕΛ ως αθλητική και κοινωνική οντότητα. Χαρακτηρίζει μόνον αυτούς που προέβησαν σ’ αυτού του είδους την ενέργεια. Προφανώς θα μπορούσαν να κάνουν καλή παρέα με τον γνωστό μας αγαπημένο που φοράει σκούφο το κατακαλόκαιρο!

Υποκρισία!
Όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις, έτσι κι εδώ, κάποιοι (απο την πλευρά του Αρη αλλά και την ίδια την ΑΕΛ) πήγαν να εκμεταλλευτούν το ζήτημα για να επιτεθούν στοχοποιώντας εκείνους που ήθελαν επιδεικνύοντας τη δήθεν ευαισθησία τους με μπόλικη υποκρισία!

Με τις πράξεις
Πως είπαμε ξεχωρίζει το τι είναι ο καθένας; Απο τις ανακοινώσεις κι από τα ωραία λόγια; Οχι φυσικά! Απο τις πράξεις και τη στάση ζωής του. Και κάποιοι εξ αυτών που μίλησαν για το περιστατικό ισοπεδώνοντας τη Λάρισα κι όχι τους τρεις – τεσσερις μπαμπουϊνους, μας έχουν δώσει δείγματα γραφής… Εχουν δείξει πόσο σέβονται το συνάνθρωπο με τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες και τα όμορφα… φέσια που έχουν αφήσει σε όσους μιλάνε ελληνικά!!!