Μετά την ανδρική ομάδα, στο παρκέ του κλειστού γυμναστηρίου Καρδίτσας πάτησε και η γυναικεία ομάδα του ΣΠΑΚ.

Η οποία θα εκπροσωπήσει για μια ακόμη χρονιά την πόλη και την περιοχή γενικότερα στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας γυναικών…

Ο πήχος απροσδόκητα (παρότι δεν ήταν αυτοσκοπός) ανέβηκε με την καταπληκτική απο ένα σημείο και μετά πορεία και την κατάκτηση της 3ης θέσης, πίσω από τον Φιλαθλητικό Λάρισας και την ΑΕΛ.

Τα στιγμιότυπα από την “πρώτη” των κοριτσιών του ΣΠΑΚ και της τεχνικής ηγεσίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η γυναικεία ομάδα καταγράφει μια ανοδική τροχιά την τελευταία τετραετία παραμένοντας σταθερά στη Β’ Εθνική. Τα πράγματα όσον αφορά τις επιδιώξεις και τις φιλοδοξίες δεν αλλάζουν και φέτος.

Ο Σάκης Αλεξίου θα έχει για έκτη συνεχόμενη σεζόν την τεχνική καθοδήγηση καθώς είναι μακράν ο πιο πετυχημένος τεχνικός που βρέθηκε στο τιμόνι της γυναικείας ομάδας με βάση το έργο και τις επιτυχίες, ενώ υπεύθυνη θα είναι και η Ίλια Αγγέλη με μεγάλη συνεισφορά στον τομέα της οργάνωσης και της παρουσίας της δίπλα στον πάγκο.

Σ’ ο,τι αφορά το ρόστερ αποχώρησαν η Ελένη Βελληνδρά λόγω σπουδών και οι Νίκη Κρεμμυδιώτη, Χριστίνα Φεμερλή και Κατερίνα Χριστοδοπούλου. Στον αντίποδα ήλθε η Ξένια Τσαουσοπούλου και προωθήθηκαν δύο από τα τμήματα ακαδημιών. Επισης θα γίνει και μία μεταγραφή ακραίας.