ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΦΟΥΡΚΑ

‘’Καλημέρα’’ στη νέα αγωνιστική περίοδο, ‘’είπε’’ ο Ατρόμητος Παλαμά ο οποίος ξεκίνησε την προετοιμασία του εν όψει της συμμετοχής του στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής στο οποίο και θα είναι ο μοναδικός πρεσβευτής του Καρδιτσιώτικου ποδοσφαίρου!

Με φιλοδοξία για μία πετυχημένη και αντάξια των δύο προγουμένων περιόδων στην κατηγορία, οι ‘’πράσινοι’’ μπήκαν από χθες στο γήπεδο με στόχο να προετοιμαστούν κατάλληλα για να ανταπεξέλθουν στις αυξημένες απαιτήσεις του νέου πρωταθλήματος.Με τη γνωστή ‘’συνταγή’’ των δύο τελευταίων ετών θα προχωρήσει και στο επερχόμενο πρωτάθλημα ο Ατρόμητος.

Επειτα από την άκρως και πέρυσι επιτυχημένη σεζόν η ομάδα θα πορευτεί με το μεγαλύτερο μέρος του περσινού κορμού, όσον αφορά το έμψυχο δυναμικό,διατηρώντας τη συνοχή και τη ‘’χημεία’’ της.

Αλλαγή ωστόσο έχουμε στην τεχνική ηγεσία. Ο επί 2,5 ετών στην τεχνική ηγεσία Προπονητής Τάκης Παραφέστας δεν θα είναι στα ηνία, αποδεχόμενος την τιμητική πρόταση που του έγινε από την ΑΕΛ .

Η διοίκηση αποφάσισε να εμπιστευτεί την τεχνική καθοδήγηση σε έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή που αποτέλεσε μέλος της ομάδας την τελευταία τριετία, τον Χάρη Μίχο. Γυμναστής θα είναι ο Κώστας Μαργαρίτης.

Παράλληλα το ρόστερ απαρτίζεται και φέτος κατά βάση από ένα μεγάλο αριθμό παικτών που είναι στην ομάδα την τελευταία διετία στη Γ΄Εθνική ενώ έχουν γίνει και θα γίνουν και κάποιες επιλεκτικές ποιοτικές προσθήκες για να ανεβάσουν περισσότερο το επίπεδο.

Τελευταίες προσθήκες του Αλέξη Αρχοντή και Γιώργου Κοντού, από την Αναγέννηση Καρδίτσας. Το παρών στην ”πρώτη” έδωσαν 16 ποδοσφαιριστές αλλά σταδιακά θα ενταχθούν και οι υπόλοιποι που απουσίαζαν.

Παρούσα η διοίκηση του Ατρομήτου, με τον Πρόεδρο Γιώργο Πετρόπουλο και Βάιο Τσούπο, να καλωσορίζουν εκ μέρους του ΔΣ τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ, ευχόμενοι Υγεία και επίτευξη των στόχων της ομάδας.

Ο φακός του “ΝΕΟΥ ΑΓΩΝΑ” ήταν φυσικά εκεί, όπως άλλωστε κάθε φορά δίπλα και στην ιστορική ομάδα του Παλαμά.