Κορυφώνεται η αγοραστική κίνηση στα κρεοπωλεία της Καρδίτσας ενόψει του Πασχαλινού τραπεζιού. Ο κορωνοϊός και τα μέτρα που έχουν ληφθεί για τον περιορισμό εξάπλωσης της πανδημίας, έχουν επιφέρει αλλαγές στο φετινό εορτασμό του Πάσχα και του παραδοσιακού πασχαλινού τραπεζιού. Ο οβελίας θα ψηθεί είτε στη σούβλα, είτε στο φούρνο, μαζί με άλλα κρεατικά εδέσματα που θα βρίσκονται στο Πασχαλινό τραπέζι. Είτε αυτοπροσώπως, είτε με τηλεφωνική παραγγελία, οι καταναλωτές προχωρούν στις απαραίτητες εορταστικές αγορές κρέατος. Τα παραδοσιακά τοπικά κρεοπωλεία προσφέρουν εξαιρετικής ποιότητας τοπικό και ελληνικό κρέας, έχοντας οικοδομήσει μια σχέση εμπιστοσύνης με το κοινό.